Slimnīcā nogādāts vēl viens telšu pilsētiņas iemītnieks

Vakar vakarā ar paaugstinātu temperatūru un vīrusa saslimšanu slimnīcā nogādāts vēl viens no iepretim valdības ēkai uzceltās telšu pilsētiņas iemītniekiem.

Kā aģentūra LETA uzzināja telšu pilsētiņā, slimnīcā nogādātais vīrietis ir gados jauns un protestēt viņš bija atbraucis no Limbažu puses.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta komunikāciju vadītāja Ilze Bukša, vakar ap plkst.18 mediķi kārtējo reizi pārbaudījuši septiņu telšu pilsētiņas iemītnieku veselības stāvokli. Vienu no personām nolemts nogādāt Latvijas Infektoloģijas centrā. Viņam konstatēta paaugstināta temperatūra un vīrusa saslimšana.

Kā ziņots, vakar dienas pirmajā pusē slimnīcā ar plaušu karsoni tika nogādāts arī telšu pilsētiņas dibinātājs Gints Gaiķēns. Viņš protesta akciju pie valdības ēkas sāka 30.novembrī, jo nav apmierināts ar valstī notiekošo un vēlas, lai valdība steidzami risina bezdarba problēmas. Katru dienu Gaiķēnam pievienojās jauni protestētāji, iepretim valdības ēkai izveidojot telšu pilsētiņu.

Vairāki protestētāji šonedēļ teltīs pārlaiduši naktis, kurās gaisa temperatūra noslīdējusi krietni zem mīnus desmit grādu atzīmes, taču ne stiprais sals, ne domubiedru veselības problēmas telšu pilsētiņas akciju neapturēšot.

Svarīgākais