HOROSKOPS: Kāds šis mēnesis būs katrai horoskopa zīmei?

Ko maijs mums katram sola?

AUNS

Sva­rī­ga mā­jas dzī­ve. Lab­prāt ro­sī­sie­ties saim­nie­cī­bā, gā­dā­siet par sa­vē­jiem un uz­ņem­siet vie­sus. Sa­mē­rā la­ba si­tu­āci­ja vei­do­sies fi­nan­šu jo­mā. Ja ir brī­vi lī­dzek­ļi, va­rat ie­gā­dā­ties kā­du lie­lā­ku pir­ku­mu mā­jām. Ie­klau­sie­ties in­tu­īci­jā un uz­ti­cie­ties iek­šē­jai bal­sij, tās daudz ko pa­teiks priekš­ā. In­te­re­se par ga­rī­gām, fi­lo­zo­fis­kām un ezo­tē­ris­kām tē­mām. Mek­lē­jiet no­de­rī­gu li­te­ra­tū­ru vai pie­sa­kie­ties at­bil­sto­ša sa­tu­ra kur­sos.

VĒR­SIS

No jums sta­ros šarms un pie­vil­cī­ba. Ar la­bes­tī­bu at­vēr­siet dur­vis uz cil­vē­ku sir­dīm. Smai­diet, un pa­sau­le jums uz­smai­dīs pre­tī. Pie­mē­rots brī­dis, lai ie­mā­cī­tos ko jaun­u, pa­pil­di­nā­tu pro­fe­si­onā­lās ie­ma­ņas un uz­klau­sī­tu ci­tu cil­vē­ku pie­re­dzi. Va­rat do­ties ek­skur­si­jā vai iz­brau­cie­nā ar iz­zi­no­šu un iz­glī­to­jo­šu prog­ram­mu. Brī­va­jā lai­kā sa­tie­cie­ties ar drau­giem, do­die­ties uz bal­lī­ti vai ap­mek­lē­jiet kul­tū­ras pa­sā­ku­mu.

DVĪ­ŅI

Per­so­nī­bas at­tīs­tī­bas un jaun­u kon­tak­tu laiks. Bū­siet uz ga­rī­gā pa­cē­lu­ma viļ­ņa. La­bas ie­spē­jas iz­vir­zī­ties dar­bā. Strā­dā­siet at­bil­dī­gi un ar ie­dves­mu, kas tiks pa­ma­nīts un no­vēr­tēts. Pa­nā­ku­mi gan ne­būs vieg­li, zi­nā­mas pū­les un dar­ba ap­jo­mu va­ja­dzēs ie­gul­dīt, ta­ču, kā sa­ka: «Sūrs darbs, sal­di aug­ļi!» Arī par at­al­go­ju­mu un fi­nan­si­ālo si­tu­āci­ju ne­būs jā­sū­dzas. Iz­de­vu­mi pār­sva­rā sais­tī­sies ar mā­jas un saim­nie­cī­bas va­ja­dzī­bām.

VĒ­ZIS

Diez­gan emo­ci­onā­li uz­tver­siet ap­kārt no­tie­ko­šo, tā­pēc va­ja­dzē­tu tu­rē­ties tā­lāk no strī­dus si­tu­āci­jām un nīg­riem ļau­ti­ņiem. Iz­cel­sie­ties ar vie­du­mu un zi­nā­siet pa­do­mu vis­da­žā­dā­ka­jās si­tu­āci­jās, bū­siet labs pa­dom­de­vējs arī ci­tiem. Dar­ba dzī­ve so­lās būt ne­mie­rī­ga. Var nākt kā­das pār­mai­ņas, bet uz­tve­riet tās mie­rī­gi, it īpa­ši tad, ja ne­va­rat ie­tek­mēt. Ja plā­no­jat pār­mai­ņas mā­jas dzī­vē, ap­sprie­diet tās ar pā­rē­jiem.

LAU­VA

Gri­bē­sies pa­būt ar se­vi, mie­rī­gi pa­do­māt par dzī­vi, un šā­dos brī­žos no­nāk­siet pie vēr­tī­gām at­zi­ņām. Jā­ie­klau­sās, ko sa­ka priekš­ā sirds. Pa­re­dza­mi da­žā­di pie­nā­ku­mi mā­jās. Ie­spē­jams, nāk­sies pa­lī­dzēt kā­dam no ģi­me­nes ar pa­do­mu vai prak­tis­ku at­bal­stu. In­te­re­se par dzim­tas sak­nēm un lik­teņ­ce­ļiem. Dar­bā ie­spē­ja­mas kā­das pār­mai­ņas. Ne­cen­tie­ties mai­nīt pa­stā­vo­šo kār­tī­bu un no­teikt to­ni, tas var no­vest pie strī­diem.

JAU­NA­VA

Sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes, tu­si­ņi un sa­vie­sī­gi pa­sā­ku­mi. To lai­kā va­rat ie­gūt jaun­us pa­zi­ņas un sa­tikt no­de­rī­gus cil­vē­kus. To­mēr ne­va­ja­dzē­tu pā­rāk pa­ļau­ties uz ci­tu so­lī­ju­miem, sva­rī­ga­jās lie­tās tu­riet gro­žus sa­vās ro­kās. Var nāk­ties ri­si­nāt pri­vā­tās dzī­ves jau­tā­ju­mus. Ne­ap­sprie­diet sirds­lie­tas ar ci­tiem un ne­ļau­jiet ie­jauk­ties cil­vē­kiem no ma­las. Nau­das lie­tās jā­uz­ma­nās no pār­lie­kiem tē­ri­ņiem.

SVA­RI

Sau­dzē­jiet ener­ģi­ju, lai tā ne­aiz­iet tukš­gai­tā. Ja kāds darbs ne­vir­zās uz priekš­u, tad at­lie­ciet uz vē­lā­ku lai­ku, ne­vis kā Don­ki­hots tur­pi­niet cī­nī­ties ar vēj­dzir­na­vām. Var ras­ties la­bas ie­spē­jas pa­vai­rot ie­nā­ku­mus. Jā­ori­en­tē­jas uz ilg­ter­mi­ņa pa­sā­ku­miem, kas dos la­bu­mu nā­kot­nē. Mā­jās var nāk­ties ri­si­nāt pe­da­go­ģis­kos jau­tā­ju­mus. Ja jums un at­va­sī­tēm ir at­šķi­rī­gi vie­dok­ļi, iz­skaid­ro­jiet sa­vu no­stā­ju mie­rī­gi un pa­ma­to­ti.

SKOR­PI­ONS

No­piet­nas un lie­tiš­ķas no­ska­ņas. Rau­dzī­sie­ties uz lie­tām no prak­tis­kās pus­es, un prāts dar­bo­sies aug­stā lī­me­nī. Dar­bā ies diez­gan ne­mie­rī­gi, pie­nā­ku­mi un si­tu­āci­jas var strau­ji mai­nī­ties. Ne­sa­trau­cie­ties par to, ko ne­spē­jat ie­tek­mēt. La­bāk no­gai­dīt, ka­mēr vē­ji no­rimst. Ja ne­spē­jat būt dip­lo­mā­tisks, pa­tu­riet vie­dok­li pie se­vis. Sirds­lie­tās daudz ro­man­ti­kas un dvē­se­les sil­tu­ma. Pie­mē­rots brī­dis arī ce­ļo­ju­ma plā­no­ša­nai.

STRĒL­NIEKS

Va­ja­dzē­tu uz­ti­cē­ties iek­šē­jām sa­jū­tām. Būs la­ba iz­prat­ne par no­ri­sēm un cil­vē­ku rī­cī­bas mo­tī­viem. Pār­do­mās dzims no­de­rī­gas ide­jas, ta­ču pār­lie­ka grem­dē­ša­nās ap­ce­rēs var no­ska­ņot uz pe­si­mis­tis­kas nots. Rau­gie­ties uz dzī­vi po­zi­tī­vāk! Jā­būt uz­ma­nī­gam nau­das lie­tās, it īpa­ši, ja da­rī­ša­na ar lie­lām sum­mām. Ne­ris­kē­jiet un ne­ie­sais­tie­ties avan­tū­rās. Peļ­ņas un zau­dē­ju­mu ie­spē­jas iet cie­ši līdz­ās. At­tie­cī­bās jā­gā­dā par sa­ti­cī­bu.

ME­ŽĀ­ZIS

Sva­rī­ga ģi­me­nes dzī­ve. Lab­prāt pa­va­dī­siet lai­ku ar sa­vē­jiem un ap­sprie­dī­siet pro­blē­mas un ak­tu­ālos jau­tā­ju­mus. At­tu­rie­ties no vēl­mes pa­mā­cīt vai dik­tēt sa­vus no­sa­cī­ju­mus, tas var no­vest pie dom­star­pī­bām. Ja vē­la­ties dzī­vē kaut ko mai­nīt, da­riet to lē­nī­tēm – so­li pa so­lim. Var ras­ties in­te­re­se par ga­rī­gām, fi­lo­zo­fis­kām un ezo­tē­ris­kām tē­mām. Mek­lē­jiet no­de­rī­gu in­for­mā­ci­ju iz­zi­no­šā li­te­ra­tū­rā vai pie­sa­kie­ties kur­sos.

ŪDENS­VĪRS

Daudz do­mu un lai­ka pa­ņems dar­ba pie­nā­ku­mi. Ie­spē­jams, do­mā­siet par tiem arī ār­pus dar­ba lai­ka. Ta­ču ne­va­jag pār­spī­lēt. Arī pri­vā­tā dzī­ve pra­sīs sa­vu. Jau­kus brī­žus pa­va­dī­siet mā­jās ar mī­ļo­to cil­vē­ku. Pie­mē­rots brī­dis mā­jok­ļa lab­ie­kār­to­ša­nai un in­ter­je­ra priekš­me­tu ie­gā­dei. In­te­re­san­tas un ori­ģi­nā­las ide­jas at­tie­cī­bā uz nau­du. Tī­ri in­tui­tī­vi sa­ju­tī­siet, kas ir iz­de­vī­gi un kā va­rē­tu no­pel­nīt. Ir vērts pa­do­māt par pri­vā­to biz­ne­su.

ZI­VIS                

Mī­les­tī­ba sil­dīs sir­di. Pa­tī­ka­mas emo­ci­jas un sir­snī­gas sa­ru­nas. Ja kaut kas sa­krā­jies uz sirds, pa­stās­tiet par to mī­ļo­ta­jam cil­vē­kam. Bū­siet la­bes­tīgs un iz­pa­lī­dzīgs, lab­prāt uz­klau­sī­siet arī ci­tus un ie­jū­tī­gi iz­tu­rē­sie­ties pret vi­ņu pro­blē­mām. Ne­pie­ļau­jiet, ka jū­su la­bes­tī­bu kāds sāk iz­man­tot. Tu­rie­ties tā­lāk no si­tu­āci­jām, kur ci­ti skaid­ro sa­vas at­tie­cī­bas. Jā­būt uz­ma­nī­gam nau­das lie­tās. Ne­tē­rē­jie­ties bez ap­do­ma.

Svarīgākais