Ķemeru nacionālajā parkā notiks Ceļotāju diena

© Publicitātes foto

3. maijā, Ķemeru nacionālajā parkā notiks Ceļotāju diena, kad savas durvis plaši ver ne tikai dabas takas un objekti, bet arī vietējie uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji, aicinot atklāt Ķemeru nacionālo parku ar visdažādāko piedāvājumu palīdzību.

Šogad par Ceļotāju dienas vadmotīvu izvēlēta dabas un veselības tēma, aicinot aizdomāties, cik ļoti liela nozīme dabai ir mūsu veselības uzturēšanā un uzlabošanā. Vairāk nekā 20 pasākumu veselības nostiprināšanai visdažādākajos veidos - gan izvingrinot muskuļus velo un laivu braucienos, izjādēs ar zirgiem, gan ieelpojot kārtīgu malku svaiga gaisa lauku mājās, gan arī tiekot pie "šķipsniņas" adrenalīna mazliet ekstrēmāku pārgājienu laikā. Netrūks arī treniņu prātam dažādu izzinošu nodarbību un spēļu laikā. Un kas gan būtu veselība bez veselīga uztura - arī par to būs padomāts šīs Ceļotāju dienas laikā, dodot iespēju piedalīties veselīga uztura darbnīcā. Un, visbeidzot, "bonuss" ikvienai Ceļotāju dienas aktivitātei - mums visiem tik ļoti nepieciešamā ikdienas deva dzīvesprieka un pozitīvu emociju.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais