Pārdod slaveno alus bāru "4 promiles"

© de.ria.ru

Pārdošanā nonācis viens no Rīgā zināmākajiem alus tirgošanas uzņēmumiem, Maskavas priekšpilsētas bārs "4 promiles" jeb SIA "Lainis", apliecināja bāra īpašniece Valentīna Ņekrasova.

"Patlaban kārtoju dokumentus Krievijas pilsonības iegūšanai un drīzumā grasos pārcelties uz dzimteni. Palīgu bāra uzturēšanai man nav, veselība slikta, tādēļ pēc 17 gadu darbības nolēmu bāru pārdot," skaidroja Ņekrasova.

Viņa arī atzina, ka pārdošanas sludinājumus izvietojusi pirms pāris dienām un interesentu skaits esot visai liels. "Daudzi zvana un jautā, vai patiešām cena ir tikai 4500 eiro. Tas tā ir, jo esmu diezgan lielā laika deficītā, gatavojos doties prom un daudz kaulēties negribu. Uzņēmums nav liels, un svarīgi, ka tam ir stabila klientūra," sacīja uzņēmēja.

Sludinājumā minēts, ka 30,19 kvadrātmetrus lielais bārs, kas atrodas Gogoļa ielā 16, tiek pārdots par 4500 eiro kopā ar inventāru. Telpas tiek nomātas saskaņā ar līgumu, kura beigu termiņš ir šā gada 31.decembris. Tomēr, kā akcentēja īpašniece, ar līguma pagarināšanu problēmu nebūšot.

Uzņēmuma darbībai ir visas nepieciešamās atļaujas, tostarp alkohola un tabakas tirdzniecībai. Tāpat līdz šā gada beigām ir apmaksāta audio, video, radio, TV izmantošana izklaides mērķiem, kā arī Rīgas domē ir saskaņota ārēja reklāmas izkārtne.

Uzņēmums ar nemainīgu nosaukumu darbojas kopš 1997.gada.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju "Lainis" apgrozījums 2012.gadā bija 3824 eiro salīdzinājumā ar 4410 eiro 2011.gadā. Uzņēmums strādājis ar 3062 eiro zaudējumiem salīdzinājumā ar 3272 eiro zaudējumiem 2011.gadā.

Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Ņekrasova.