HOROSKOPS: Kāds šis maijs būs katrai horoskopa zīmei?

Maijs daudzām horoskopa zīmēm solās būt rosīgs un darbu pilns.

AUNS

Svarīga mājas dzīve. Labprāt rosīsieties saimniecībā, gādāsiet par savējiem un uzņemsiet viesus. Samērā laba situācija veidosies finanšu jomā. Ja ir brīvi līdzekļi, varat iegādāties kādu lielāku pirkumu mājām. Ieklausieties intuīcijā un uzticieties iekšējai balsij, tās daudz ko pateiks priekšā. Interese par garīgām, filozofiskām un ezotēriskām tēmām. Meklējiet noderīgu literatūru vai piesakieties atbilstoša satura kursos.

VĒRSIS

No jums staros šarms un pievilcība. Ar labestību atvērsiet durvis uz cilvēku sirdīm. Smaidiet, un pasaule jums uzsmaidīs pretī. Piemērots brīdis, lai iemācītos ko jaunu, papildinātu profesionālās iemaņas un uzklausītu citu cilvēku pieredzi. Varat doties ekskursijā vai izbraucienā ar izzinošu un izglītojošu programmu. Brīvajā laikā satiecieties ar draugiem, dodieties uz ballīti vai apmeklējiet kultūras pasākumu.

DVĪŅI

Personības attīstības un jaunu kontaktu laiks. Būsiet uz garīgā pacēluma viļņa. Labas iespējas izvirzīties darbā. Strādāsiet atbildīgi un ar iedvesmu, kas tiks pamanīts un novērtēts. Panākumi gan nebūs viegli, zināmas pūles un darba apjomu vajadzēs ieguldīt, taču, kā saka: «Sūrs darbs, saldi augļi!» Arī par atalgojumu un finansiālo situāciju nebūs jāsūdzas. Izdevumi pārsvarā saistīsies ar mājas un saimniecības vajadzībām.

VĒZIS

Diezgan emocionāli uztversiet apkārt notiekošo, tāpēc vajadzētu turēties tālāk no strīdus situācijām un nīgriem ļautiņiem. Izcelsieties ar viedumu un zināsiet padomu visdažādākajās situācijās, būsiet labs padomdevējs arī citiem. Darba dzīve solās būt nemierīga. Var nākt kādas pārmaiņas, bet uztveriet tās mierīgi, it īpaši tad, ja nevarat ietekmēt. Ja plānojat pārmaiņas mājas dzīvē, apspriediet tās ar pārējiem.

LAUVA

Gribēsies pabūt ar sevi, mierīgi padomāt par dzīvi un šādos brīžos nonāksiet pie vērtīgām atziņām. Jāieklausās, ko saka priekšā sirds. Paredzami dažādi pienākumi mājās. Iespējams, nāksies palīdzēt kādam no ģimenes ar padomu vai praktisku atbalstu. Interese par dzimtas saknēm un likteņceļiem. Darbā iespējamas kādas pārmaiņas. Necentieties mainīt pastāvošo kārtību un noteikt toni, tas var novest pie strīdiem.

JAUNAVA

Sabiedriskās aktivitātes, tusiņi un saviesīgi pasākumi. To laikā varat iegūt jaunus paziņas un satikt noderīgus cilvēkus. Tomēr nevajadzētu pārāk paļauties uz citu solījumiem, svarīgajās lietās turiet grožus savās rokās. Var nākties risināt privātās dzīves jautājumus. Neapspriediet sirdslietas ar citiem un neļaujiet iejaukties cilvēkiem no malas. Naudas lietās jāuzmanās no pārliekiem tēriņiem.

SVARI

Saudzējiet enerģiju, lai tā neaiziet tukšgaitā. Ja kāds darbs nevirzās uz priekšu, tad atlieciet uz vēlāku laiku, nevis kā Donkihots turpiniet cīnīties ar vējdzirnavām. Var rasties labas iespējas pavairot ienākumus. Jāorientējas uz ilgtermiņa pasākumiem, kas dos labumu nākotnē. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus. Ja jums un atvasītēm ir atšķirīgi viedokļi, izskaidrojiet savu nostāju mierīgi un pamatoti.

SKORPIONS

Nopietnas un lietišķas noskaņas. Raudzīsieties uz lietām no praktiskās puses, un prāts darbosies augstā līmenī. Darbā ies diezgan nemierīgi, pienākumi un situācijas var strauji mainīties. Nesatraucieties par to, ko nespējat ietekmēt. Labāk nogaidīt, kamēr vēji norimst. Ja nespējat būt diplomātisks, paturiet viedokli pie sevis. Sirdslietās daudz romantikas un dvēseles siltuma. Piemērots brīdis arī ceļojuma plānošanai.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu uzticēties iekšējām sajūtām. Būs laba izpratne par norisēm un cilvēku rīcības motīviem. Pārdomās dzims noderīgas idejas, taču pārlieka gremdēšanās apcerēs var noskaņot uz pesimistiskas nots. Raugieties uz dzīvi pozitīvāk! Jābūt uzmanīgam naudas lietās, it īpaši, ja darīšana ar lielām summām. Neriskējiet un neiesaistieties avantūrās. Peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Attiecībās jāgādā par saticību.

MEŽĀZIS

Svarīga ģimenes dzīve. Labprāt pavadīsiet laiku ar savējiem un apspriedīsiet problēmas un aktuālos jautājumus. Atturieties no vēlmes pamācīt vai diktēt savus nosacījumus, tas var novest pie domstarpībām. Ja vēlaties dzīvē kaut ko mainīt, dariet to lēnītēm – soli pa solim. Var rasties interese par garīgām, filozofiskām un ezotēriskām tēmām. Meklējiet noderīgu informāciju izzinošā literatūrā vai piesakieties kursos.

ŪDENSVĪRS

Daudz domu un laika paņems darba pienākumi. Iespējams, domāsiet par tiem arī ārpus darba laika.

Taču nevajag pārspīlēt. Arī privātā dzīve prasīs savu. Jaukus brīžus pavadīsiet mājās ar mīļoto cilvēku. Piemērots brīdis mājokļa labiekārtošanai un interjera priekšmetu iegādei. Interesantas un oriģinālas idejas attiecībā uz naudu. Tīri intuitīvi sajutīsiet, kas ir izdevīgi un kā varētu nopelnīt. Ir vērts padomāt par privāto biznesu.

ZIVIS Mīlestība sildīs sirdi. Patīkamas emocijas un sirsnīgas sarunas. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, pastāstiet par to mīļotajam cilvēkam. Būsiet labestīgs un izpalīdzīgs, labprāt uzklausīsiet arī citus un iejūtīgi izturēsieties pret viņu problēmām. Nepieļaujiet, ka jūsu labestību kāds sāk izmantot. Turieties tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības. Jābūt uzmanīgam naudas lietās. Netērējieties bez apdoma.

Svarīgākais