"Tualetes" konflikta laikā vīrietim iedur ar nazi

© F64 Photo Agency

Sestdien Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu Pļavnieku kopmītņu māju, kurā starp diviem savstarpēji nepazīstamiem vīriešiem izcēlās asa vārdu apmaiņa par iespēju apmeklēt labierīcības.

Kāds vīrietis devās uz kopējām tualetēm, tomēr tās bija aizslēgtas, tādēļ viņš devās meklēt atslēgu pie tuvākā dzīvokļa. Mājokļa saimnieks nevēlējās vīrietim palīdzēt, tādēļ starp abiem vīriem izcēlās konflikts. Tā laikā neizpalīdzīgais dzīvokļa saimnieks atslēgas lūdzējam iedūra vēderā ar nazi.

Kaimiņi par notikušo nekavējoties ziņoja policijai, kas aizturēja un nogādāja izolatorā 1973. gadā dzimušo vīrieti.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Latvijā

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais