Ievēlēti trīs jauni Ogres novada domes priekšsēdētāja vietnieki

© NRA ARHĪVS

Šodien no amata tika gāzts ilggadējais Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs ("Ogres novadam"). Pēc Bartkeviča gāšanas nekavējoties notika jaunas domes priekšsēdētāja vēlēšanas un amatā tika ievēlēts Mangulis.

 Savukārt, vakarā Ogres novada domes ārkārtas sēdē  tika ievēlēti trīs jaunā Ogres novada domes priekšsēdētāja Artūra Manguļa (Latvijas Zaļā partija) vietnieki.

Vispirms domnieki no amata atbrīvoja līdzšinējās Ogres novada domes priekšsēdētāja vietnieces Vitu Pūķi un Valdu Gaili un grozīja statūtus, paredzot, ka domes priekšsēdētājam ir trīs vietnieki.

Pēc tam par domes priekšsēdētāja vietnieku tautsaimniecības, sporta un tūrisma jautājumos tika ievēlēts Egils Helmanis, par domes priekšsēdētāja vietnieci izglītības, kultūras un veselības jautājumos ievēlēta Ineta Tamane, savukārt par domes priekšsēdētāja vietnieci sociālo lietu jautājumos ievēlēta Ilga Vecziediņa.

Latvijā

Cerot izskaust nepamatotus iesniegumus un to radīto slodzi speciālistiem, plāno ļaut pieteikumu atkārtotai invaliditātes ekspertīzei iesniegt ne biežāk kā reizi sešos mēnešos, teikts Labklājības ministrijas (LM) saskaņošanai valdībā iesniegtajā likumprojektā.

Svarīgākais