Brīvdienās papildus kursēs vilcieni Jūrmalas, Saulkrastu un Siguldas virzienā

© F64

Sākot ar 18.aprīli, Jūrmalas, Saulkrastu un Siguldas virzienā brīvdienās kursēs papildu vilcieni, informē A/S "Pasažieru vilciens".

No 18.aprīļa brīvdienās papildus kursēs šādi vilcieni: Rīga-Saulkrasti, Rīga-Dubulti un Rīga-Sigulda, kā arī no 18.aprīļa katru dienu kursēs sezonas elektrovilcieni Rīga-Skulte un Rīga-Saulkrasti.

Savukārt vilciens Nr.6154 Rīga-Skulte, kas atiet plkst.22.25, no 18.aprīļa tiks atcelts.

Sākot ar 18.aprīli, katru dienu tiks norīkoti vilcieni Nr.6136 Rīga-Saulkrasti, kas atiet plkst.15.57, un Nr.6143 Saulkrasti-Rīga, kas atiet plkst.17.08, kuri pašreiz kursē tikai darba dienās.

No 19.aprīļa katru dienu kursēs arī vilciens Nr.6103 Saulkrasti-Rīga, kas atiet plkst.6.14, kas patlaban norīkots darbadienās.

Plašāka informācija par vilcienu atiešanas un pienākšanas laikiem un maršrutiem pieejama AS "Pasažieru vilciens" mājaslapā.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais