Šī nedēļa būs silta un lietaina

© F64 Photo Agency

Lai gan šī nedēļa būs silta, tā būs arī lietaina, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Šodien Latvijas teritoriju šķērso pirmā no nokrišņu zonām, un lietus turpināsies līdz ceturtdienai. Neliels pārtraukums būs darba nedēļas beigās un sestdien, taču jau svētdien Latviju sasniegs jauna plaša lietus zona, kas atkal atnesīs lietu.

Vissiltākā būs tuvākā diennakts, jo Latvija atradīsies ciklona siltā sektora ietekmē. Naktī uz otrdienu, 8.aprīli, gaisa temperatūra nebūs zemāka par plus 3, plus 8 grādiem, bet rīt dienā tā sasniegs plus 8, plus 13 grādu atzīmi. Nākamās naktis gaisa temperatūra būs virs 0 grādu atzīmes, dienas laikā tā būs no plus 6 līdz plus 11 grādiem.

Pūšot lēniem vējiem, atsevišķās naktīs veidosies bieza migla.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)