HOROSKOPS: Aprīļa horoskops visām zodiaka zīmēm

Ko šis mēnesis mums katram sola?

AUNS

Bū­siet at­vērts da­žā­dām jaun­ām zi­nī­bām. Sva­rī­ga iz­glī­tī­bas un pie­re­dzes gū­ša­nas tē­ma. Pie­vēr­sie­ties mā­cī­bām ne­at­ka­rī­gi no ve­cu­ma un ie­priek­šē­jās iz­glī­tī­bas. Kā­dam var ras­ties in­te­re­se arī par fi­lo­zo­fis­kām, ezo­tē­ris­kām vai as­tro­lo­ģis­kām lie­tām. No jums sta­ros šarms un pie­vil­cī­ba, kas pa­ver dur­vis uz cil­vē­ku sir­dīm. Jā­būt ap­do­mī­gam nau­das lie­tās – ne­aiz­do­diet un ne­aiz­ņe­mie­ties.

VĒR­SIS

Daudz sa­bied­ris­ko kon­tak­tu, tik­ša­nos un sa­ru­nu. Šis ir laiks, kad va­rat no­stip­ri­nāt sa­vu au­to­ri­tā­ti un po­zī­ci­jas. To­mēr ne­bū­tu par slik­tu ie­klau­sī­ties arī ci­tu cil­vē­ku vie­dok­lī un to res­pek­tēt. Iz­vēr­tē­jiet rū­pī­gi sa­dar­bī­bas par­tne­rus, ar ko ko­pā ga­ta­vo­ja­ties uz­sākt kā­dus pro­jek­tus. Brī­va­jā lai­kā ap­mek­lē­jiet ra­do­šus pa­sā­ku­mus, tas uz­lā­dēs ar po­zi­tī­vis­mu. Nav vē­la­ma bo­hē­ma.

DVĪ­ŅI

Diez­gan emo­ci­onā­li uz­tver­siet no­ti­ku­mus ar un ap jums. Šā ie­mes­la dēļ va­ja­dzē­tu tu­rē­ties tā­lāk no ļau­ti­ņiem, kas par vi­su čīkst un žē­lo­jas. Ne­ļau­jiet, lai kāds bo­jā jū­su omu. Tā­pat arī vel­tiet pie­nā­cī­gu lai­ku at­pū­tai. Vēl jo vai­rāk tā­pēc, ka dar­bā pie­nā­ku­mu ne­trūks. Uz jū­su ple­ciem gul­sies at­bil­dī­ba, un ci­tiem būs ko pa­mā­cī­ties. Ir vērts mēr­ķēt aug­stāk pa kar­je­ras kāp­nēm.

VĒ­ZIS

No­de­rī­gā­kās do­mas dzims vie­nat­nē. Kaut arī dar­bu ne­trūks, at­ro­diet lai­ku pats sev. Vien­kār­ši kā­dā brī­dī vis­iem pa­sa­kiet, ka vē­la­ties pa­būt viens. Dar­bā ies diez­gan ne­mie­rī­gi. Si­tu­āci­jas var mai­nī­ties no jums ne­at­ka­rī­gu ap­stāk­ļu dēļ, un tas jums ne­būs pa prā­tam. Ne­sa­trau­cie­ties par lie­tām, ko ne­va­rat ie­tek­mēt. Ak­tī­va ro­sī­ba mā­jās, saim­nie­cis­kie dar­bi ies no ro­kas un dos gan­da­rī­ju­mu.

LAU­VA

Sva­rī­ga dar­ba un kar­je­ras tē­ma. Jū­su vei­kums tiks no­vēr­tēts, un tas mo­ti­vēs jaun­iem sa­snie­gu­miem. Sek­mī­gi ri­si­nā­sies lie­tiš­ķās sa­ru­nas un vei­do­sies da­rī­ju­mu kon­tak­ti. Pie­mē­rots laiks ko­man­dē­ju­mam vai pie­re­dzes ap­mai­ņas brau­cie­nam. Ie­spē­jams, nāk­sies ie­sais­tī­ties arī kā­dās sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tēs, ta­ču va­ja­dzē­tu iz­vēr­tēt, ko no tā ie­gū­siet. Ne­šķie­diet lai­ku tukš­gai­tā.

JAU­NA­VA

Dar­ba būs pil­nas ro­kas, ta­ču viss var­būt ne­vir­zī­sies uz priekš­u tik rai­ti, kā jūs vē­lē­tos. Ne­sa­trau­cie­ties un ne­ner­vo­zē­jiet, bet at­lie­ciet da­rā­mo uz vē­lā­ku lai­ku. Ie­spē­jams, viss at­ri­si­nā­sies pats no se­vis vai arī jūs sa­pra­tī­siet, ka tas vis­pār nav va­ja­dzīgs. Sirds­lie­tās vēl­me pēc pār­mai­ņām. Pa­stās­tiet par sa­vām vēl­mēm mī­ļo­ta­jam cil­vē­kam un tie­ciet arī skaid­rī­bā ar se­vi – ko jūs pa­tie­si vē­la­ties.

SVA­RI

Sva­rī­ga fi­nan­šu tē­ma. Ie­nā­ku­mi ne­būs ātr­i un vieg­li, bet var ras­ties ie­spē­jas ie­sais­tī­ties ilg­ter­mi­ņa pro­jek­tā, kas kļūs ie­ne­sīgs nā­kot­nē. Pie­mē­rots brī­dis arī uz­krā­ju­mu vei­do­ša­nai. Ie­gul­diet īpa­šu­mā, ie­plā­no­jiet re­mont­dar­bus vai ie­gā­dā­jie­ties no­de­rī­gas lie­tas mā­jai. Ša­jā mē­ne­sī pa­re­dzams augsts ener­ģi­jas po­ten­ci­āls, kas ļaus pa­veikt sen ie­ce­rē­to. No­sprau­diet mēr­ķus un vir­zie­ties uz priekš­u!

SKOR­PI­ONS

Dzī­ve ri­tēs di­na­mis­ki. Sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes un jaun­as ie­pa­zī­ša­nās – gan lie­tiš­ķā, gan pri­vā­tā jo­mā. Ne­ļau­jiet va­ļu emo­ci­jām un ne­gā­ci­jām, mē­ģi­niet sa­ska­tīt po­zi­tī­vo un dzī­ves ko­šās krā­sas. Brī­vo lai­ku lab­prāt pa­va­dī­siet mā­jās, sa­vē­jo lo­kā. Ko­pī­gi ap­da­riet mā­jas dar­bus, ie­lū­dziet cie­mos ra­dus un drau­gus, sa­rī­ko­jiet jaut­ru bal­lī­ti. Va­rat mai­nīt un iz­dai­ļot in­ter­je­ru.

STRĒL­NIEKS

Ķe­rie­ties pie mā­cī­bām, ie­vā­ciet in­for­mā­ci­ju, la­siet, iz­glī­to­jie­ties vai do­die­ties ce­ļo­ju­mā ar iz­glī­to­jo­šu ie­vir­zi. Viss, ko uz­zi­nā­siet, nā­kot­nē no­de­rēs. Brī­va­jā lai­kā va­rat sa­tik­ties ar drau­giem, do­ties uz iz­klai­des pa­sā­ku­mu vai ie­sais­tī­ties spor­tis­kās ak­ti­vi­tā­tēs. Jā­būt ap­do­mī­gam fi­nan­šu lie­tās, rū­pī­gi ap­rē­ķi­niet ie­nā­ku­mus un iz­de­vu­mus. Ne­ie­lai­die­ties sī­kos, sa­dzī­vis­kos strī­di­ņos ar mī­ļo­to.

ME­ŽĀ­ZIS

Vis­la­bā­kās at­zi­ņas un si­tu­āci­ju ri­si­nā­ju­mi ra­dī­sies vie­nat­nē. At­ro­diet lai­ku sev, at­pū­tie­ties un ie­klau­sie­ties iek­šē­jā bal­sī. Var ras­ties vēl­me dzī­vē kaut ko mai­nīt un pār­kār­tot. Iz­le­miet, ko vē­la­ties – un da­riet. At­likt uz ne­zi­nā­mu lai­ku nav vērts! Mā­jas dzī­vē gan re­for­mas vei­ciet mie­rī­gi, ci­tā­di var ras­ties pre­tes­tī­ba. Pie­vēr­sie­ties peļ­ņas jau­tā­ju­miem, ie­spē­ja­mas in­te­re­san­tas biz­ne­sa ide­jas.

ŪDENS­VĪRS

In­tu­īci­ja pa­lī­dzēs iz­prast no­ti­ku­mus un cil­vē­ku rī­cī­bas mo­tī­vus. Die­nas ri­tēs ak­tī­vi, dzī­ve mu­tu­ļos, un jūs ša­jā strau­ja­jā skrē­jie­nā ju­tī­sie­ties ļo­ti la­bi. Dar­bā at­bil­dī­gi pie­nā­ku­mi, ta­ču ir ie­spē­jas iz­cel­ties. Pro­fe­si­onā­lie pa­nā­ku­mi tiks no­vēr­tē­ti, un ie­spē­jams vi­li­nošs kar­je­ras pie­dā­vā­jums. Brīv­die­nās vē­lams kaut kur aiz­braukt un at­pūs­ties. Va­rat arī sākt plā­not at­va­ļi­nā­ju­ma ce­ļo­ju­mu.

ZI­VIS

Var ras­ties pa­vi­sam jaun­as un ori­ģi­nā­las ide­jas. Ie­klau­sie­ties ci­tu vie­dok­lī, ta­ču pa­tu­riet kon­tro­li sa­vās ro­kās. Brī­vos brī­žus vel­tiet at­pū­tai un sar­gie­ties no pār­pū­les. Vē­lams pie­vēr­sties mī­ļo­ta­jam ho­bi­jam un da­rīt to, kas vai­ro op­ti­mis­mu. Jā­būt uz­ma­nī­gam nau­das lie­tās. Tu­riet kār­tī­bā rē­ķi­nus, pār­bau­diet mak­sā­ju­mus un pā­rāk ne­tē­rē­jie­ties ie­pir­kša­nās tū­rē. Pa­stāv risks iz­dot vai­rāk ne­kā va­ja­dzē­tu.

Gu­na Kār­kli­ņa, ser­ti­fi­cē­ta as­tro­lo­ģe

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais