Tirdzniecības centra "Alfa" palīgtelpās īssavienojuma dēļ notikusi aizdegšanās

© f64

Šorīt tirdzniecības centrā "Alfa" veikala "Euroskor" palīgtelpās īssavienojuma dēļ izcēlusies neliela aizdegšanās. Ņemot vērā tirdzniecības centra sabiedrisko nozīmi, izsludināts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz tirdzniecības centru saņemts plkst.6.20.

Kā informē SIA "Linstow Center Management" pārstāve Evija Ansonska, tirdzniecības centra 2.stāvā veikala "Euroskor" palīgtelpās bija izcēlies ugunsgrēks viena kvadrātmetra platībā. Dzēšanas rezultātā ar ūdeni nolieta apmēram 1500 kvadrātmetru teritorija. Kā uzsver Ansonska, "Alfa" šodien strādā ierastajā darba režīmā.

Kā norāda VUGD, veikalā nostrādāja automātiskā ugunsdzēsības sistēma - sprinkleri - un ugunsgrēks tika nodzēsts pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Ņemot vērā paaugstinātas bīstamības statusu, notikuma vietā ieradās 12 vienības - astoņas autocisternas, divi pacēlāji, divas automašīnas ar kāpnēm.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais