HOROSKOPS: Ko šis gads mums katram sola mīlas jomā?

© f64

Ko šis gads mums katram sola mīlas jomā.

AUNS (21. 03. – 20. 04.)

MĪLESTĪBA: miers, kas kombinēsies ar šaubām un konfliktsituācijām, tā varētu raksturot tavu 2014. gada mīlas dzīvi! Uzklausi partneri un izrādi, ka tev šis cilvēks ir nozīmīgs. Iespējams, šajā gadā jūsu ģimenē gaidāma bērna ienākšana. Ja esi vientuļa, šogad viss var mainīties, tev ir visas iespējas satikt piemērotu partneri. Visticamāk, tas notiks mīlestības apdvestajā pavasarī.

VĒRSIS (21. 04. – 21.05.)

MĪLESTĪBA: tavā jūtu pasaulē, visticamāk, valdīs nemiers. Iespējams, liktenis piespēlēs dažādus pārbaudījumus, īpaši, ja veidojat attiecības no attāluma. Iemācies kļūt saprotošāka un iejūtīgāka! Ja tev nav pastāvīga partnera, romantiskas attiecības var izveidoties pavasara sākumā.

DVĪŅI (22. 05. – 21. 06.)

MĪLESTĪBA: 2014. gads saliks visus punktus uz i tavā jūtu pasaulē! Tas ir īstais laiks, lai izvērtētu vai attiecībās, ja tajās nejūties īsti laimīga un esat vairāk pretinieki nekā sabiedrotie – nav pienācis laiks iet katram uz savu pusi. Ja esi laimīgi precējusies vai apmierināta pastāvošajā attiecību modelī, šis gads būs harmonisks un mierīgs. Gada pirmā puse var nest konfliktus un problēmas ar atvasēm, bet viss atrisināsies. Zilais koka zirgs paredz, ka, ja esi vientuļa, tev ir lieliskas izredzes mainīt savu attiecību statusu vasarā. Ļaujies šīm attiecībām, neaizmirstot, ka saistības ir joma, kura jākopj gluži kā telpaugs, veltot tām rūpes un uzmanību.

VĒZIS (22. 06. – 22. 07.)

MĪLESTĪBA: šo jomu zilais koka zirgs paredz visai mainīgu. Gada pirmā puse solās būt gana aizraujoša un mīlestības pilna, taču – otra iezīmē iespējamas problēmas un domstarpības. Tu darīsi visu, lai atrisinātu šo situāciju un, visticamāk, drīz vien atkal būsiet uz viena viļņa. Ja esi no attiecībām brīva, ziemas nogalē var uzplaukt spēcīgas jūtas. Kā attīstīsies šīs attiecības, vispirms, ir atkarīgs tikai no tevis pašas! Vai zini ko vēlies?

LAUVA (23. 07. – 23. 08.)

MĪLESTĪBA: zilais koka zirgs ir nolēmis pamatīgi pārbaudīt tavu jūtu pasauli! Tu, visticamāk, nespēsi saprast otru pusīti, tāpat, kā partneris – tevi, kas sekmēs dažādus konfliktus un nepatīkamas situācijas. Pastāv iespēja, ka jūsu attiecības izjuks. Ja esi vientuļa, 2014. gadā vari satikt kādu, ar kuru izveidot lieliskas attiecības. Īpaši – vasarā vai rudens sākumā.

JAUNAVA (24. 08. – 23. 09.)

MĪLESTĪBA: 2014. gadā arī mīlestības jautājumi radīs virkni galvassāpju. Šis būs laiks, kad saasināsies daudzas jūsu nesaskaņas un domstarpības. Iespējams, sapratīsi, ka tavas attiecības nav nemaz tik spīdošas, kā domāji, ka jūs vieno ne tas, ko tu vēlies un jūs sagaida šķiršanās. Tomēr, ja jūs patiesībā vieno mīlestība, cieņa un uzticība – nekas nespēs jūs šķirt. Gada otra puse nesīs pozitīvas vēsmas partnerattiecības. Vientuļajām šī horoskopa pārstāvēm vasaras beigās vai rudens sākumā ir iespēja sastapt kādu īpašu cilvēku.

SVARI (23.09. – 22.10.)

MĪLESTĪBA: šis gads nes kā mieru, tā dažādas problēmas. Un ļoti ticams, ja karjerā būs sarežģījumi – mīlestības sfērā jutīsies gandarīta un otrādi, gluži kā Mērfija likumā! Ja ar partneri nebūsiet patiesi vienoti un atklāti viens pret otru, aizdomāsieties par šķiršanos. Šis ir lielisks laiks, laulību noslēgšanai. Ja esi vientuļa, tieši ziemas beigās vai pavasara iesākumā vari satikt interesantu partneri, kas ātri vien iekaros tavas simpātiskas līdz sirds dziļumiem.

SKORPIONS (23.10. – 21.11.)

MĪLESTĪBA: mīlas dzīve 2014. gadā būs visai mierīga un harmoniska, jūs būsiet īsteni sabiedrotie, kopīgi virzīsieties pa dzīvi, skatoties vienā virzienā. Neļauj saviem tuviniekiem pārlieku bāzt degunu jūsu partnerattiecībās. Ja esi no attiecībām brīva, tevi var sagaidīt pastiprināta pretējā dzimuma interese, tomēr esi piesardzīga un lēnprātīga. Visticamāk, ka stabilas un ilglaicīgas attiecības var izveidoties ziemā.

STRĒLNIEKS (22.11. – 21.12.)

MĪLESTĪBA: attiecību un mīlestības joma 2014. gadā nesīs daudz pārbaudījumu. Īpaši piesardzīgiem jābūt tiem, kuru saistības ir jaunas, vēl nav pārbaudītas. Tev var rasties problēmas ar atvasēm, tomēr esi pacietīga, gada otra puse nesīs nepieciešamo harmoniju. Ja esi no attiecībām brīva, īstais laiks situācijas mainīšanai būs vasarā.

MEŽĀZIS (22.12. – 19.01.)

MĪLESTĪBA: līdzīgi kā karjeras jautājumos, arī partnerattiecībās var iet kā ellē, visticamāk, ka nesaskaņas starp jums provocēs apkārtējie, tas būs citu speciāli izraisīts uzbrukums. Neļaujiet citiem jaukties jūsu attiecībās! Ja esi vientuļš, vasaras nogalē vai rudens sākumā vari atrast kādu sirdij tuvu cilvēku, iespējams, to vienīgo un īsto.

ŪDENSVĪRS (20.01. – 18.02.)

MĪLESTĪBA: šajā sfērā viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis pašas, ko tu vēlies jūtu pasaulē! Tāpat neatstāj attiecību sfēru otrajā plānā, koncentrējoties vien uz karjeras sfēru, jo tieši šis var būt daudzu šajā horoskopa zīmē dzimušo klupšanas akmens. Atrodi laiku saviem vistuvākajiem! Neapzodz savas attiecības. Ja tev nav partnera, tieši gada otra puse ir vispiemērotākā, lai ļautos kaislei un mīlestībai.

VESELĪBA: sargi savu imūnsistēmu!

MĪLESTĪBA: jūtu pasaulē tev 2014. gadā viss būs kārtībā! Lielisks laiks, kad ne tikai mainīt savus dzīves uzskatus, bet arī dažādotu savu jūtu pasauli, atsvaidzinātu mīlestības jomu, mīlestības ritmos pukstošais un plaukstošais pavasaris ir vispiemērotākais laiks tam! Ņem no attiecībām to ko vēlies, radi to kopā ar partneri! No attiecībām brīvajām šī horoskopa pārstāvēm ir lieliskas iespējas sastapt savu otru pusīti tieši ziemas noslēgumā, kā arī pavasara sākumā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais