HOROSKOPS: Marts - kāds šis mēnesis bijis katrai horoskopa zīmei?

© Scanpix

Aizejošais marts ir bijis pozitīvs mēnesis darbīgajiem, darboties gribošajiem, visiem jaunatklājējiem un zinātkārajiem.

AUNS

Šajā mēnesī esat uz emo­ci­onā­la viļ­ņa, jo pa­va­sa­ra tu­vo­ša­nās ir jū­su laiks – kā ne­kā Auns ir zo­di­akā­lā ap­ļa pir­mais ju­bi­lārs. Sau­dzē­jiet se­vi un vi­su da­riet pa­lē­nām. Ne­ļau­jiet emo­ci­jām ņemt virs­ro­ku un ne­rī­ko­jie­ties spon­tā­ni, jā­gā­dā par la­bu ga­ra­stā­vok­li un jā­prot sa­dar­bo­ties. Darbs pra­sīs at­de­vi, ie­spē­ja­mas kā­das pār­mai­ņas vai uz­de­vu­mi, kas jums nav pa prā­tam. Iz­ejot sa­bied­rī­bā, sim­pā­ti­jas un pie­kri­ša­na.

VĒR­SIS

La­ba iz­prat­ne par si­tu­āci­jām un cil­vē­ku pa­tie­so da­bu. Ātr­i ori­en­tē­sie­ties no­ri­sēs un ļau­žu rī­cī­bas mo­tī­vos. Vē­lams kā­du da­ļu brī­vā lai­ka vel­tīt sev pa­šam – at­pūs­ties, pa­la­sīt vai no­do­ties me­di­tā­ci­jām. Prie­ku un gan­da­rī­ju­mu gū­siet, ap­mek­lē­jot kul­tū­ras pa­sā­ku­mus un ie­sais­to­ties sa­vie­sī­gās ak­ti­vi­tā­tēs. Darbs pra­sīs daudz ener­ģi­jas, un da­žu brī­di to var būt grū­ti sa­vie­not ar mā­jas pie­nā­ku­miem.

DVĪ­ŅI

Lab­prāt iesaistāties vi­sur, kur jūs aici­na un gai­da. Ir lab­vē­līgs pe­ri­ods lie­tiš­ķiem un pri­vā­tiem kon­tak­tiem. Dar­bā būs at­bil­dī­gi pie­nā­ku­mi un var­būt ne viss vir­zī­sies uz priekš­u, kā bū­siet ie­ce­rē­jis. Bru­ņo­jie­ties ar pa­cie­tī­bu. Ir vērts lū­ko­ties pēc jaun­iem peļ­ņas avo­tiem, to­mēr to iz­vē­lē jā­būt ap­do­mī­gam. 

VĒ­ZIS

Pir­ma­jā vie­tā kar­je­ra un biz­ness, do­mā­siet par pro­fe­si­onā­lo iz­aug­smi un at­tie­cī­gi rī­ko­sie­ties. Var ras­ties la­bas ie­spē­jas re­ali­zēt sen iz­lo­lo­tus plā­nus. Ori­ģi­nā­las ide­jas un vēl­mju pie­pil­dī­jums. Da­žu brī­di gan lie­tiš­ķos pie­nā­ku­mus būs grū­ti sa­vie­not ar mā­jas dzī­vi, ku­ra jums ir sva­rī­ga. Saim­nie­cis­kos dar­bos ie­sais­tiet arī mā­ji­nie­kus, tur­klāt at­ro­diet arī kā­du brī­di sev, lai pa­la­sī­tu vai mā­cī­tos.

                                                                              

LAU­VA

Prāts at­vērts zi­nā­ša­nām, mā­cī­bām un fi­lo­zo­fis­ka vai ezo­tē­ris­ka sa­tu­ra in­for­mā­ci­jai. Viss, ko ie­mā­cī­sie­ties vai uz­zi­nā­siet, nā­kot­nē no­de­rēs. Ja ir bi­ju­si do­ma stu­dēt, tad ta­gad ir īs­tais laiks pār­ska­tīt mā­cī­bu ie­stā­žu sa­rak­stus. Mā­jās at­bil­dī­gi pie­nā­ku­mi un rū­pes par ģi­me­ni. Sa­zi­nie­ties ar ra­di­nie­kiem, pa­lī­dziet un at­bal­stiet vi­ņus. Dar­bā var nākt pār­mai­ņas, kas jā­uz­ņem mie­rī­gi, it īpa­ši tad, ja ne­va­rat ne­ko mai­nīt.

JAU­NA­VA

Sek­mī­gi tik­siet ga­lā ar lie­tiš­ķām sa­ru­nām ie­stā­dēs vai ban­kās, ta­ču esiet ap­do­mīgs, ja ga­ta­vo­ja­ties uz­ņem­ties fi­nan­šu sais­tī­bas. Šo­brīd nav īs­ti pie­mē­rots pe­ri­ods kre­dī­tiem vai no­zī­mī­giem lī­zin­ga pir­ku­miem. Ne­kār­to­jiet arī nau­das da­rī­ša­nas ar drau­giem. La­ba iz­prat­ne par cil­vē­ku da­bu un rī­cī­bu. Ie­klau­sie­ties in­tu­īci­jā, tā daudz ko pa­teiks priekš­ā. Spē­cī­ga ener­ģi­ja un in­te­re­se par ga­rī­gām tē­mām.

SVA­RI

Daudz spa­ra un vēl­me dar­bo­ties. Gri­bē­siet, lai viss no­tiek ātr­i un bez aiz­ķer­ša­nās, tā­pēc pik­to­sie­ties, ja tā ne­būs. Esiet ie­cie­tī­gāks un ie­klau­sie­ties ci­tu cil­vē­ku vie­dok­lī. Sva­rīgs sa­dar­bī­bas mo­ments – ja bū­siet to­le­rants, viss uz priekš­u vir­zī­sies ātr­āk. Nau­das lie­tās gan kaut kas var ka­vē­ties, ta­ču ir pie­mē­rots brī­dis uz­krā­ju­mu vei­do­ša­nai. Brī­vo lai­ku lab­prāt pa­va­dī­siet ģi­me­nes lo­kā, ko­pā ar sa­vē­jiem.

SKOR­PI­ONS

No­piet­na at­tiek­sme pret dar­bu un dzī­vi. Pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā la­bas ie­spē­jas iz­cel­ties un re­ali­zēt ie­ce­res. Ne­sa­trau­cie­ties par lie­tām, ko nav ie­spē­jams mai­nīt, bet dar­bo­jie­ties eso­ša­jā «spē­les lau­ku­mā». Bū­siet tiešs un kon­krēts, to­mēr jā­rau­gās, lai ar sa­viem iz­tei­ku­miem kā­du ne­aiz­vai­no­tu. Ir brī­ži, kad la­bāk kaut ko no­klu­sēt. Mā­jās val­dīs sir­snī­ga, mī­ļa un sa­pro­to­ša at­mo­sfē­ra. Brī­va­jiem ļau­dīm – ie­pa­zī­ša­nās ie­spē­jas.

STRĒL­NIEKS

Pir­ma­jā vie­tā iz­vir­zī­sies at­tie­cī­bu tē­ma. Mī­les­tī­ba sil­dīs sir­di un ie­dves­mos. Ja kaut kas nav pa prā­tam, rī­ko­jie­ties ap­do­mī­gi un sa­sprin­gtos jau­tā­ju­mus ri­si­niet mie­rī­gās sa­ru­nās, bet ne­stās­tiet par pri­vā­to dzī­vi ci­tiem. Ar fi­nan­sēm jā­būt ap­do­mī­gam un rū­pī­gi jā­rē­ķi­na. Pie­mē­rots laiks mā­cī­bām, kur­su ap­mek­lē­ju­mam un jaun­ām zi­nā­ša­nām. Brī­va­jā lai­kā va­rat do­ties ne­lie­lā iz­brau­cie­nā vai iz­glī­to­jo­šā ek­skur­si­jā.

ME­ŽĀ­ZIS

Lab­prāt saim­nie­kojat mā­jās un rū­pē­jaties par ģi­me­ni. Dar­bi iet no ro­kas, ti­kai jā­sar­gās no sī­kiem, sa­dzī­vis­kiem strī­di­ņiem. Pa­lie­kot vie­nat­nē, prā­tā nāks da­žā­das pār­do­mas par dzī­vi. Var­būt pie­nā­cis laiks kaut ko mai­nīt. Ir vērts pie­vēr­sties kar­je­rai un ener­ģis­ki pa­rā­dīt sa­vas spē­jas un ta­lan­tus. Iz­aug­sme ļaus no­pel­nīt vai­rāk. Lie­ciet priekš­nie­cī­bai sa­prast, ka esat pel­nī­jis kaut ko vairāk.

ŪDENS­VĪRS

Sa­ņem­siet no­de­rī­gu in­for­mā­ci­ju vai jaun­as zi­ņas. Ie­klau­sie­ties, ko cil­vē­ki ru­nā, jo ta­jā var at­ras­ties kaut kas no­de­rīgs. In­te­re­se par ezo­tē­ris­kām un fi­lo­zo­fis­kām tē­mām. Veik­smī­gi iz­brau­cie­ni vai ko­man­dē­jums. Vieg­li un ne­pie­spies­ti ri­si­nā­siet lie­tiš­ķas sa­ru­nas un no­slēg­siet iz­de­vī­gas vie­no­ša­nās. No jums sta­ros šarms un pie­vil­cī­ba, kas at­ver dur­vis uz cil­vē­ku sir­dīm. Kā­da tik­ša­nās var iz­rā­dī­ties īpa­ša.

ZI­VIS

Ak­tu­ālas fi­nan­šu lie­tas. Var ras­ties in­te­re­san­tas ide­jas, kā pa­vai­rot ie­nā­ku­mus vai at­tīs­tīt pri­vā­to biz­ne­su. Diez­gan daudz tē­rē­siet sa­dzī­vei un ik­die­nas pre­ču ie­gā­dei. Iz­vai­rie­ties no spon­tā­niem pir­ku­miem. Pa­re­dza­mas da­žā­das sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes, tik­ša­nās un bal­lī­tes. Ne­for­mā­lā pa­sā­ku­mā va­rat sa­tikt cil­vē­ku, kam vē­lāk būs no­zī­me jū­su dzī­vē. Uz­klau­siet un res­pek­tē­jiet au­to­ri­tā­tes.

Gu­na Kār­kli­ņa, ser­ti­fi­cē­ta as­tro­lo­ģe

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais