ASTROLOĢIJA: Izrēķini savu naudas skaitli

© F64

Tā, eiro esam sa­gai­dī­ju­ši! Šis tests pie­dā­vā pa­vēr­tēt mū­su at­tie­cī­bas ar nau­du, bal­sto­ties uz vē­la­ma­jām un ne­ga­tī­va­jām rak­stu­ra īpa­šī­bām. In­te­re­ses pēc var iz­mē­ģi­nāt ma­ģi­ju nau­das pie­sais­tei – vai tie­šām treš­die­na ir īs­tā die­na da­rī­ju­miem un kā mai­nās pel­ņa, pa­rak­stot do­ku­men­tus īpa­šā vei­dā.

Nau­du ig­no­rēt nav ie­spē­jams, jo tā ir da­ļa no mū­su dzī­ves. Vai ik die­nu pēr­kam, pār­do­dam, mak­sā­jam, pel­nām, tē­rē­jam... Vie­nus dē­vē­jam par nau­das ver­giem, ci­tiem pār­me­tam iz­šķēr­dī­bu. Kāds esi tu?

Kas ir nau­das skait­lis?

Tā nav brī­num­nū­ji­ņa, ku­ru pa­vi­ci­not nau­da ri­pos kā pa re­ni. Šis skait­lis pie­dā­vā pār­do­māt ie­spē­jas, kā uz­la­bot sa­vas at­tie­cī­bas ar nau­du; jo­mas, ku­rās katrs no mums ir veik­smī­gāks; at­klāj tās spē­jas, kas vai nu trau­cē ma­te­ri­āla­jai lab­klā­jī­bai, vai arī sti­mu­lē to. Nau­das skait­lis var no­rā­dīt uz vē­la­mo pro­fe­si­ju vai dar­bu, ku­rā dar­bo­ties, uz tām rak­stu­ra īpa­šī­bām, kā­das jā­at­tīs­ta, lai pie­vi­li­nā­tu nau­du, pār­ti­cī­bu un, ko nu kaut­rē­ties, ba­gā­tī­bu, un uz vē­la­mo ta­lis­ma­nu, lai eiro nāk­tu klāt, ne­vis kus­tu kā pēr­nais sniegs.

Kā ap­rē­ķi­na nau­das skait­li? Vi­sus dzim­ša­nas da­tu­ma, mē­ne­ša un ga­da ci­pa­rus sa­skai­ta un vie­nā­do līdz vie­nam ci­pa­ram. Ja sum­mā ie­gūst skait­ļus 11 un 22, tad tos līdz vien­ci­pa­ra skait­lim ne­re­du­cē.

Pie­mē­ram:

11.2.1977.=1+1+2+1+9+7+7=28=2+8=10=1+0=1

Nau­das skait­lis ir 1.

4.3.1966.=4+3+1+9+6+6=29=2+9=11

Nau­das skait­lis ir 11.

 

Skait­lis 1

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: cil­vēks ir in­di­vi­du­ālists, am­bi­ci­ozs lī­de­ris, ku­ram pa­tīk pa­šam ra­dīt un dar­bo­ties. Viņš nav iz­pil­dī­tājs. Pa­vē­lēm pa­kļau­sies ar grū­tī­bām, la­bāk ju­tī­sies, ja va­rēs iz­rī­kot pats, jo jū­tas pār­lie­ci­nāts par to, ko da­ra. Tā­pēc var strā­dāt kā va­dī­tājs, me­ne­dže­ris. Lai nau­da tu­rē­tos ma­kā, jā­būt ak­tī­vam pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā, kā arī lo­jā­lam pret ko­lē­ģiem un ap­kār­tē­jiem cil­vē­kiem. Vē­lams at­tīs­tīt hu­mo­ra iz­jū­tu. Ja re­zul­tāts at­ka­rīgs ti­kai no pa­ša, tad va­ja­dzē­tu uz­ņem­ties dar­bus un pro­jek­tus, kas pa­vei­ca­mi ļo­ti īsā lai­ka pos­mā.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: nau­das skait­li 1 pa­stip­ri­na paš­pār­lie­ci­nā­tī­ba, gri­bas­spēks un spē­ja pa­beigt ie­sāk­to.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: ego­isms, augst­prā­tī­ba, lie­lī­ba, slin­kums.

Ide­ālā die­na: treš­die­na. Tad var plā­not sva­rī­gā­kos da­rī­ju­mus, jo būs ie­spē­jams ātr­āk gūt fi­nan­si­ālus re­zul­tā­tus un pa­nā­ku­mus.

Ta­lis­mans: ta­jā jā­būt Sau­les sim­bo­lam vai arī put­nu at­tē­lam (vai tā­du būt­ņu at­vei­dam, ku­ras li­do tu­vu Sau­lei).

 

Skait­lis 2

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā va­ja­dzī­gi do­mu­bied­ri un at­bal­stī­tā­ji, jo pār­ti­cī­bu cil­vē­ki ar nau­das skait­li 2 vie­nat­nē sa­sniedz ļo­ti re­ti. Ma­te­ri­ālo lab­klā­jī­bu ie­spē­jams ie­gūt, pa­tei­co­ties ko­man­das dar­bam un pa­lī­dzī­bai. Dau­dzi cil­vē­ki lab­klā­jī­bu ie­gūst vai nu iz­de­vī­gi ap­pre­co­ties, vai arī vei­cot dar­bu mā­jās, ģi­me­nes uz­ņē­mu­mā u.tml.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: ne­pie­cie­šams at­tīs­tīt tā­das īpa­šī­bas kā sa­bied­ris­kums, rū­pes par ko­lē­ģiem, lab­sir­dī­ba, lab­vē­lī­ga at­tiek­sme pret cil­vē­kiem. Jā­cen­šas ie­mā­cī­ties dip­lo­mā­ti­ju. 

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: ne­vē­rī­ba pret ap­kār­tē­jiem,pār­lie­ka jū­tī­ba, bai­les ris­kēt, sliek­sme se­vi no­nie­ci­nāt, gri­bas­spē­ka trū­kums.

Lī­gu­mu ma­ģi­ja: pa­rak­stiet lī­gu­mus, tu­rot rak­stā­mo di­vos pirk­stos. Tā­dā vei­dā vai­ro­sies nau­das ener­ģē­ti­ka.

Ta­lis­mans: To­ra āmurs jeb se­no prū­šu ta­lis­mans, saukts arī par Zi­bens āmu­ru.

Skait­lis 3 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: liels en­tu­zi­asms, ener­ģi­ja un ie­dzim­ta spē­ja pie­sais­tīt lai­mi, ta­jā skai­tā fi­nan­šu jo­mā. Cil­vēks jū­tas ap­mie­ri­nāts ar to, kas vi­ņam ir. Daudz­pu­sī­ga, in­te­lek­tu­āla, op­ti­mis­tis­ka per­so­nī­ba ar lī­de­ra do­tī­bām. Īpa­ši jā­at­īs­ta ora­to­ra pras­me, jo balss un vārds ir ie­dar­bīgs ie­ro­cis. Ie­spē­ja­mi bie­ži sa­vas ide­jas jā­iz­sa­ka ska­ļi, jā­uz­rak­sta, tās var arī iz­dzie­dāt du­šā. Fi­nan­si­ālu veik­smi var ie­gūt, lie­kot lie­tā sa­vu prā­tu un in­te­lek­tu. Va­jag no­dro­ši­nā­ties ar lie­lu skai­tu drau­gu, ku­ri pa­lī­dzēs grū­tā brī­dī. Bie­ži vien ro­das ori­ģi­nā­las ide­jas, kā at­ri­si­nāt nau­das pro­blē­mas, tad ne­va­jag klau­sīt ci­tus, bet pa­ļau­ties uz sa­vām sa­jū­tām.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: lai vai­ro­tu lab­klā­jī­bu, jā­iz­man­to ra­do­šums un da­bas do­tā in­tu­īci­ja.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: ne­kri­tis­kums, ne­pa­cie­tī­ba, pļā­pī­gums, greiz­sir­dī­ba, paš­cie­ņas trū­kums.

Bīs­ta­mi: jā­uz­ma­nās no ūdens. Uz­ma­nī­gi jā­iz­vēr­tē ce­ļo­ju­mi pa jū­ru un pat īsi pār­brau­cie­ni uz ūdens, jo tas var vei­ci­nāt nau­das ener­ģē­ti­kas aiz­ska­lo­ša­nu.

Ta­lis­mans: ķel­tu krusts, To­ra āmurs.

 

Skait­lis 4 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: ie­tei­ca­mi ti­kai ilg­ter­mi­ņa pro­jek­ti, jā­at­sa­kās no īs­lai­cī­giem dar­biem, par ku­riem māc šau­bas. Kriet­ni cil­vē­ki, tā­pēc dar­ba at­tie­cī­bās vi­ņiem vē­lams uz­ņem­ties vi­su at­bil­dī­bu, ta­jā skai­tā ma­te­ri­ālo. Pro­tams, ag­ri vai vē­lu ci­ti sāks lūgt fi­nan­si­ālo pa­lī­dzī­bu un aiz­sar­dzī­bu, bet ne­va­jag at­teikt, jo, pa­tei­co­ties tiem re­sur­siem, ku­rus cil­vē­ki ar nau­das skait­li 4 ie­gul­dīs ci­tos, vi­ņi pie­rā­dīs se­vi kā uz­ti­ca­mu un so­lī­du par­tne­ri. Šo cil­vē­ku rak­sturs pie­pra­sa kār­tī­bu, sta­bi­li­tā­ti un or­ga­ni­zē­tī­bu gan mā­jās, gan dar­bā. Jaun­us pro­jek­tus va­ja­dzē­tu uz­sākt tad, kad ir sta­bils pa­mats, ne­va­ja­dzē­tu ris­kēt. No­pel­nī­to nau­du ie­tei­cams pa­tau­pīt, ie­gul­dīt ti­kai sa­vas mā­jas (pla­šā­kā no­zī­mē) uz­la­bo­ša­nā un at­tīs­tī­bā. Ne­kā­dā ga­dī­ju­mā ne­drīkst spē­lēt azart­spē­les!

Vē­la­mās īpa­šī­bas: jā­mā­cās kļūt at­klā­tā­kam, pa­cie­tī­gā­kam, ap­zi­nī­gā­kam un no­piet­nā­kam. Šā­dam cil­vē­kam pie­stāv būt di­že­nam, ne­va­jag se­vi no­nie­ci­nāt.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: vēl­me ko­man­dēt, uz­spiest sa­vu vie­dok­li, iz­rī­kot, pār­lieks kri­ti­cisms, slin­kums, ne­pa­cie­tī­ba, uz­skats, ka «es zi­nu la­bāk».

Fi­zisks darbs: ne­va­jag at­teik­ties no fi­zis­ka dar­ba, jo tas ļaus ie­gūt ne­lie­lu ba­gā­tī­bu.

Ta­lis­mans: lai­ku pa lai­kam sie­vie­tēm va­jag fri­zū­ru vei­dot no četr­ām bi­zī­tēm. Mā­jās un dar­bā var «ie­viest» bruņ­ru­pu­ci. Mā­jās – dzī­vu, bet dar­bā uz gal­da no­vie­tot bruņ­ru­pu­ča fi­gū­ri­ņu no me­tā­la vai ak­mens.

 

Skait­lis 5 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: ļo­ti ak­tīvs, ne­pa­cie­tīgs un tik­pat kā ne­no­gur­di­nāms cil­vēks, tā­pēc va­jag at­rast tā­du jo­mu, ku­rā ātr­i jā­pie­ņem lē­mu­mi, darbs ne­drīkst būt mo­no­tons. Tam jā­būt tā­dam, lai var strā­dāt «piec­nie­kam» iz­de­vī­gā lai­kā, jo viņš ātr­i no­gurst no ru­tī­nas. Ja šāds cil­vēks ie­gul­da lī­dzek­ļus, tad tur, kur dzel­zi var kalt, ka­mēr tā kar­sta. Fi­nan­si­āla veik­sme ie­spē­ja­ma, pa­tei­co­ties sa­dar­bī­bai.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: ie­tei­cams iz­mē­ģi­nāt jaun­as lie­tas, ap­mek­lēt sve­šas val­stis, ie­pa­zī­ties. Ne­va­jag bai­dī­ties mai­nīt no­dar­bo­ša­nos. Jā­liek lie­tā ie­dzim­tā ko­mu­ni­ka­bi­li­tā­te, jā­ie­gūst ie­spē­ja­mi daudz drau­gu un par­tne­ru.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: bez­at­bil­dī­ba, vien­al­dzī­ba, sa­vu ie­gri­bu ne­kri­tis­ka iz­vēr­tē­ša­na. 

Bīs­ties at­ka­rī­bu: ie­spē­jas sa­sniegt kļūs mi­ni­mā­las, ja lie­to al­ko­ho­lu un nar­ko­ti­kas. No šīm vie­lām jā­at­sa­kās, pat ja šķiet, ka tās vei­ci­nās iz­de­vī­gus lī­gu­mus!

Ta­lis­mans: veik­smes zvaig­zne (sais­tīts ar fen­šui).

 

Skait­lis 6 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: lai ra­dī­tu nau­das pie­sais­tei lab­vē­lī­gā­ku ener­ģē­ti­ku, dzī­ves un dar­ba vie­ta jā­ie­kār­to pēc ie­spē­jas ēr­tā­ka, mie­rī­gā­ka, har­mo­nis­kā­ka un es­tē­tis­kā­ka. Vē­lams dzī­vot skais­tā mā­jok­lī, ie­kopt vi­di ar pu­ķēm un ko­kiem. Ap­kār­tē­jie šos cil­vē­kus uz­ksa­ta par sim­pā­tis­kiem un at­klā­tiem, tā­pēc vēr­tē kā go­dī­gus cil­vē­kus, kas spēj tais­nī­gi ri­si­nāt strī­dus. Ir jā­iz­man­to šis priekš­stats sa­vā la­bā. Lie­lā­ko­ties cil­vē­ki ar nau­das skait­li 6 spēj un var strā­dāt lie­los uz­ņē­mu­mos, bet da­ži no vi­ņiem ne­re­ti ci­tiem iz­vir­za tik augst­as pra­sī­bas, kā­das pa­ši ne­spēj iz­pil­dīt. Bū­tu ide­āli, ja «seš­nie­ka» dzī­vē vien­mēr bū­tu trīs­vie­nī­ba: darbs, mā­jok­lis un ģi­me­ne.   

Vē­la­mās īpa­šī­bas: jā­mā­cās kal­pot ci­tiem, kā arī iz­teikt rī­ko­ju­mus, va­dīt. Sa­viem dar­bi­nie­kiem jā­pie­dod kļū­das un jā­cen­šas sa­strā­dā­ties.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: lep­nī­ba, vien­al­dzī­ba, ie­jauk­ša­nās ap­kār­tē­jo cil­vē­ku dzī­vē, ie­tie­pī­ba un vēl­me do­mi­nēt. 

Ide­ālā pro­fe­si­ja: pe­da­go­ga vai me­di­ķa darbs. Fi­nan­si­āli veik­smī­gā­kas va­rē­tu būt arī no­dar­bes, kas sais­tī­tas ar dzī­ves­vie­tu, mā­cī­bu ie­stā­dēm, sa­bied­ris­ko dar­bu, iz­glī­tī­bu.

Ta­lis­mans: pū­ķa un ēr­gļa vei­do­lā.

 

Skait­lis 7 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: cil­vēks, kurš ne­mi­tī­gi mek­lē jaun­as zi­nā­ša­nas. Pa­cie­tīgs, par se­vi pār­lie­ci­nāts. Pie­mīt ie­dzim­tas no­vē­ro­ša­nas spē­jas, in­tu­īci­ja, ne­pa­ras­tas men­tā­las spē­jas. Vien­tuļ­nieks – daudz lai­ka pa­va­da vie­nat­nē, tā­lab, lai pie­sais­tī­tu nau­du, va­jag mak­si­mā­li iz­man­tot šo lai­ku sa­vā la­bā – la­sīt, mā­cī­ties, iz­gud­rot jaun­us pa­ņē­mie­nus vai vei­du, kā uz­la­bot lab­klā­jī­bu. Ide­jas ie­spē­jams iz­de­vī­gi pār­dot. Ne­pie­cie­šams sa­gla­bāt drau­gu iz­la­si un kon­tak­tē­ties ar in­te­lek­tu­āļiem, fi­lo­zo­fiem, ku­ri ne­tēr­gā par pie­na un alus ce­nām. La­bāk strā­dāt in­di­vi­du­ālu dar­bu, lai nav jā­bur­zās mil­zī­gā ko­lek­tī­vā vai at­vēr­tā plā­no­ju­ma bi­ro­jā. Lai ie­gū­tu fi­nan­si­ālu veik­smi, būs va­ja­dzī­gi pa­lī­gi – tie jā­iz­vē­las no pār­bau­dī­tu cil­vē­ku vi­dus. Cil­vē­ki ar nau­das skait­li 7 var būt la­bi ap­mak­sā­ti augst­sko­lu mā­cīb­spē­ki, sko­lo­tā­ji, rakst­nie­ki. Fi­zisks darbs ne­vai­ros ma­te­ri­ālo lab­klā­jī­bu.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: ne­va­jag ti­cēt uz vār­da tam, ko ci­ti sa­ka, bet pa­šam ie­vākt in­for­mā­ci­ju un pār­bau­dīt fak­tus.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: ne­pa­cie­tī­ba, me­lan­ho­li­ja, al­ko­ho­lisms, no­slēg­tī­ba.

Nau­das ma­ģi­ja: lai kļū­tu ba­gāts, no­teik­ti jā­da­lās ar sa­vām zi­nā­ša­nām.

Ta­lis­mans: pū­ķa vai ēr­gļa vei­do­lā.

Skait­lis 8 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: ceļš uz pār­ti­cī­bu ne­būs viegls, būs jā­ie­gul­da daudz dar­ba un pū­ļu. Bez tām pie nau­das ne­tikt. Fi­nan­si­ālus pa­nā­ku­mus no­dro­ši­nās ie­gū­tās zi­nā­ša­nas par vērts­pa­pī­riem. Jā­cen­šas strā­dāt ne ti­kai sa­vā, bet arī ci­tu la­bā. Tas, kā­dā vei­dā šie cil­vē­ki ie­gūst nau­du, bū­tis­ki ie­tek­mē vi­ņu nau­das ener­ģē­ti­ku. Tā­pēc la­bāk uz­sākt sa­vu biz­ne­su. Un uz­reiz mēr­ķēt tā­lu un fi­nan­si­āli ie­spai­dī­gos pro­jek­tos, jo, tik­līdz «as­tot­nieks» sāks pel­nīt starp­tau­tis­kā mē­ro­gā, vi­ņa ma­ciņš pie­pil­dī­sies uz­reiz. Lai sa­snieg­tu mēr­ķi, ne­pie­cie­šams sa­gla­bāt ve­se­lī­gu spriest­spē­ju, jā­prot pat­stā­vī­gi pie­ņemt lē­mu­mus un jā­ie­vē­ro strik­ti prin­ci­pi. Ie­tei­cams drau­dzē­ties ar žur­nā­lis­tiem un uz­ņē­mē­jiem.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: ora­to­ra spē­jas, jo, klau­so­ties ie­dves­mo­jo­šās un aiz­rau­jo­šās ru­nas, cil­vē­ki būs ga­ta­vi dot nau­du, at­bal­stīt fi­nan­si­āli. Jā­mā­cās būt lī­de­rim, ne­vis pa­klau­sī­gi jā­pil­da rī­ko­ju­mi.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: pār­lie­ka am­bi­ci­ozi­tā­te, pa­vir­ša iz­tu­rē­ša­nās pret sa­vu ve­se­lī­bu, va­ras ļaun­prā­tī­ga iz­man­to­ša­na, sko­pu­lī­ba, kas var iet rok­ro­kā ar iz­šķēr­dī­bu.

Ide­ālā no­dar­be: iz­glī­tī­ba, fi­nan­ses, pla­ša pa­tē­ri­ņa pre­ču ie­pir­kša­na un tirdz­nie­cī­ba. Dau­dzi gūst pa­nā­ku­mus kon­sul­tā­ci­ju biz­ne­sā, ci­ti ļo­ti ātr­i tiek pie nau­das, pār­va­dā­jot pre­ces un dar­bo­jo­ties lab­da­rī­bā.

Ta­lis­mans: ķel­tu krusts, kā arī ta­lis­mans ēr­gļa vei­do­lā.

Skait­lis 9 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: dau­dzi var ie­gūt ma­te­ri­ālo at­al­go­ju­mu, ja ie­mā­cī­sies uz­klau­sīt līdz­cil­vē­kus. Ir jā­pa­līdz, arī ar pa­do­miem, kā ri­si­nāt fi­nan­šu pro­blē­mas, jā­ie­dves­mo ap­kār­tē­jie. Ne­va­ja­dzē­tu cen­sties ie­gūt va­ru un ne­ie­ro­be­žo­tas ie­spē­jas pie­kļūt kaut kā­diem la­bu­miem, kā arī ap­slā­pēt kā­ri ie­ka­rot sa­vu dar­bi­nie­ku cie­ņu un mī­les­tī­bu. Ba­gā­tī­bas pa­ma­tā ir ne­vis tas, bet gan spē­ja se­vi piln­vei­dot un mek­lēt la­bo ci­tos cil­vē­kos. Ie­tei­kums: no vil­ša­nās, ka cil­vē­ki nav spē­ju­ši sa­sniegt to pil­nī­bas pkā­pi, ku­ra šķiet pie­ņe­ma­ma jums, var pa­sar­gāt ap­jē­ga, ka kat­ram savs ceļš ejams. Kad «de­vīt­nieks» sa­pra­tīs, ka vi­ņam nav va­ja­dzī­ga ci­tu cil­vē­ku īpa­ša at­tiek­sme pret se­vi, viņš spēs ie­gūt to ba­gā­tī­bu, kas pie­nā­kas. In­te­lek­tu­āls, ta­lan­tīgs, sim­pā­tisks un dāsns cil­vēks, vien ne­va­jag vien­mēr ļau­ties emo­ci­jām – ir jā­sa­prot, ka arī līdz­jū­tī­bai ir ro­be­žas. 

Vē­la­mās īpa­šī­bas: pa­cie­tī­ba, em­pā­ti­ja.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: dus­mas, ni­kums, sko­pu­lī­ba, grūt­sir­dī­ba, bik­lums, ne­no­teik­tī­ba, ne­dro­šī­ba.

Nau­das ma­ģi­ja: sa­vu ma­te­ri­ālo si­tu­āci­ju ie­spē­jams bū­tis­ki uz­la­bot, pie­vēr­šo­ties lab­da­rī­bai me­di­cī­nas un ne­ko­mer­ci­ālās ie­stā­dēs. 

Ta­lis­mans: ēr­gļa vei­do­lā.

Skait­lis 11 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: vien­mēr va­ja­dzē­tu at­ras­ties uz­ma­nī­bas cen­trā, būt pa­ma­nā­mam. Dau­dzi cil­vē­ki ar nau­das skait­li 11 kļu­vu­ši ba­gā­ti, pa­tei­co­ties sa­vām eks­tra­sen­so­ra­jām spē­jām. Ne­va­jag kļūt am­bi­ci­ozam, jo fi­nan­si­ālu sta­bi­li­tā­ti ie­spē­jams pa­nākt ar sa­vām zi­nā­ša­nām un ci­tiem snieg­to pa­lī­dzī­bu. Va­jag rī­ko­ties tā, lai dzī­ves­veids ie­dves­mo ci­tus. Ie­tei­ca­ma augs­ti ap­mak­sā­ta lek­to­ra, mi­nis­tra, dip­lo­mā­ta, vēst­nie­ka, kri­ti­ķa vai mā­cī­tā­ja pro­fe­si­ja.

Vē­la­mās īpa­šī­bas: in­tu­īci­ja, in­te­li­ģen­ce, māk­sli­nie­cis­kums. Jā­pie­vēr­šas fi­lo­zo­fi­jai.

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: me­lī­gums, ego­isms, nik­nums, vien­al­dzī­ba, no­ro­be­žo­ša­nās.

Ēdiens: ie­tei­cams lie­tot daudz ābo­lu, kas pa­lī­dzēs pie­sais­tīt nau­das ener­ģē­ti­ku.

Ta­lis­mans: ēr­gļa vei­do­lā.

Skait­lis 22 

Per­so­nī­bas rak­stu­ro­jums: šis nau­das skait­lis pa­līdz īs­te­not vē­rie­nī­gus pro­jek­tus. Dau­dzi cil­vē­ki ar nau­das skait­li 22 strā­dā par ar­hi­tek­tiem vai ar augs­tu ris­ku sais­tī­tās dar­ba­vie­tās. Ie­tei­cams plā­not starp­tau­tis­ku sa­dar­bī­bu, ri­si­nāt glo­bā­lus jau­tā­ju­mus. Ide­ālā pro­fe­si­ja: la­bi ap­mak­sāts pro­fe­so­ra, pa­snie­dzē­ja un sko­lo­tā­ja darbs, kā arī darbs valsts un sa­bied­ris­ka­jās ie­stā­dēs. 

Vē­la­mās īpa­šī­bas: jā­kļūst par lī­de­ri. 

Ne­ga­tī­vās vib­rā­ci­jas: ner­vo­zi­tā­te, ga­lē­jī­bas, aiz­rau­ša­nās ar dār­giem pro­jek­tiem, lie­lī­ba, ne­spē­ja sa­kār­tot ga­rī­go vēr­tī­bu pri­ori­tā­tes.

Pro­gno­ze: sā­ku­ma ka­pi­tā­lu var ie­gūt 22 ga­du ve­cu­mā.

Ta­lis­mans: pū­ķa vai ēr­gļa vei­do­lā.

*

Tā­lā­kais at­se­viš­ķā blo­kā!!!!!

Ma­za rub­ri­ci­ņa: MA­ĢIS­KIE CI­PA­RI

Skait­ļi, fi­nan­ses un lab­klā­jī­ba

Kā­das sum­mas la­bāk dā­vi­nāt, aiz­dot vai iz­lie­tot pir­ku­miem? Cik daudz eiro zie­dot lab­da­rī­bai? Vai tie­šām sep­ti­ņu cil­vē­ku ko­lek­tīvs pie­velk nau­das ener­ģē­ti­ku? Kā­du sum­mu la­bāk tu­rēt ban­kā – 50, 500, 5000 eiro? Vai aiz­dot 20, 200 vai 2000 eiro un ner­vo­zēt, vai tie­šām div­nieks nau­das ci­pa­ros ap­lie­ci­na – uz ne­at­do­ša­nu? Cil­vē­ki iz­se­nis lau­zī­ju­ši gal­vu ap un par šiem jau­tā­ju­miem, no­vē­ro­ju­ši li­kum­sa­ka­rī­bas vai rei­zēm – vien­kār­ši sa­kri­tī­bas.

Vie­ni­nieks

Ne skait­lis 1, ne 10 nau­das ma­giem ne­pa­tīk. Tiek uz­ska­tīts, ka vie­ni­nieks tā­pat kā nul­le at­brī­vo no rū­pēm par nau­du. Sum­mas, ku­rās fi­gu­rē skait­lis 1 (10, 100, 1000), ie­tei­cams zie­dot vai ie­gul­dīt pa­sā­ku­mos, ku­ri zie­do­tā­ju vai nau­das ie­gul­dī­tā­ju pa­da­rīs pub­lis­ki pa­zīs­ta­mā­ku, ļaus iz­cel­ties.

Div­nieks

Fi­nan­si­ālā no­zī­mē skait­lis 2 ir na­ba­dzī­bas un eko­no­mi­jas sim­bols. Tas no­zī­mē va­ja­dzī­bu da­lī­ties nau­dā ar ci­tiem, dot, dot, dot, zie­dot... Aiz­do­dot sum­mu, ku­rā ir skait­lis 2 (20, 200 u.tml.), jā­rē­ķi­nās, ka uz pa­rā­da at­do­ša­nu būs il­gi jā­gai­da vai arī to ne­at­dos vis­pār. Aiz­ņē­mējs, ie­spē­jams, šo nau­du iz­tē­rēs, ne­vis iz­lie­tos. Tā aiz­plū­dīs kā ūdens smil­tīs – ne­kas jē­dzīgs no­pirkts ne­būs, un arī nau­das vairs nav. Ja at­al­go­ju­mā pie­dā­vā 200 eiro, nau­das ma­gi ie­sa­ka vie­no­ties par sum­mu, kas ir kaut par eiro lie­lā­ka vai ma­zā­ka. Hm, il­gu lai­ku Lat­vi­jā mi­ni­mā­lā al­ga uz pa­pī­ra bi­ja 200 la­tu...

Nau­du ne­va­jag tu­rēt vien­lai­kus di­vos kon­tos, di­vos ma­kos vai di­vās ka­ba­tās. Skait­lis 2 sim­bo­li­zē arī zau­dē­ju­mus zā­dzī­bu, ap­mā­na un krāp­ša­nas dēļ.

Trij­nieks

Skait­lis 3 vai­rāk at­tie­cas uz iz­de­vu­miem, uz ka­pi­tā­la kus­tī­bu, ne­vis uz­krā­ju­miem, tā­pēc, ne­bal­tai die­nai at­lie­kot 30, 300, 3000 eiro vai ci­tas va­lū­tas, pa­stāv lie­la ie­spē­ja, ka uz­krā­ju­mu nāk­sies iz­tuk­šot pirms lai­ka. Ta­ču ie­priekš no­sauk­tās sum­mas var aiz­ņem­ties. Nau­das ma­gi ie­sa­ka aiz­ņem­ties trīs rei­zes. «Prak­tis­kā As­tro­lo­ģi­ja» sa­vu­kārt brī­di­na – nau­du jā­aiz­ņe­mas, iz­vēr­tē­jot vi­sus ris­kus! Ja pēr­kat lo­te­ri­jas bi­ļe­tes, tad – uz­reiz trīs.

Ar sum­mu, ku­rā sā­ku­ma ci­pars ir 3, var uz­sākt kaut ko jaun­u. Tā būs ie­spē­ja no­pel­nīt. Vien­lai­kus va­ja­dzē­tu ie­vē­rot, ka skait­lis 3 brī­di­na par ris­kan­tiem da­rī­ju­miem un viegl­prā­tī­gu at­tiek­smi pret nau­du.

Čet­ri­nieks

Sim­bo­li­zē sta­bi­lu ma­te­ri­ālo stā­vok­li, vi­dē­jus, to­ties re­gu­lā­rus ie­nā­ku­mus un uz­krā­ju­mu. Pie­mē­rots skait­lis uz­krā­ju­mu vei­do­ša­nai, jo vai­ro pro­cen­tus. Ja ne­bal­tai die­nai no­lik­siet 40, 400 vai 4000 «nau­di­ņas», tās ne­pa­zu­dīs, šo nau­du sāk­siet tē­rēt tad, kad pats iz­lem­siet, un tiem mēr­ķiem, kā­diem bū­siet no­lē­mis. Skait­lis 4 no­dro­ši­na re­gu­lā­rus ik­mē­ne­ša mak­sā­ju­mus – vai tas bū­tu dzī­vok­ļa rē­ķins vai lī­zings.

Ja biz­ne­sā ie­sais­tās čet­ri kom­pan­jo­ni, tad uz­ņē­mēj­dar­bī­ba iz­do­sies (ar no­sa­cī­ju­mu, ka par­tne­ri uz­ti­cas cits ci­tam), bet vis­iem būs jā­strā­dā. No de­be­sīm ne nau­da, ne ie­spē­jas ne­no­kri­tīs. Ja nau­du var sa­ņemt no čet­riem avo­tiem – lie­lis­ki!

Ja al­ga ir 400 eiro, to mak­sās re­gu­lā­ri, bet al­gas pa­aug­sti­nā­jums būs jā­gai­da il­gi. Vai aiz­dot 4, 40, 400 eiro? Var, ja esat ga­tavs uz at­do­ša­nu gai­dīt il­gi un, ie­spē­jams, sa­bo­jāt at­tie­cī­bas ar aiz­ņē­mē­ju.

Piec­nieks

Nau­das sum­mu ar skait­li 5 var tie­šām vieg­lu ro­ku tē­rēt, tā­pēc ie­tei­cams – vēr­tī­giem pir­ku­miem. Šā­das sum­mas al­laž gri­bas vien­lai­kus iz­tē­rēt un uz­krāt. Un tad at­kal no­tē­rēt, va­rē­tu teikt – no­tral­li­nāt. Tā­pēc sa­vas fi­nan­ses ne­pie­cie­šams plā­not. Tas ļaus kon­tro­lēt ie­nā­ku­mus un iz­de­vu­mus, lai ne­dzī­vo­tu pār­i sa­viem lī­dzek­ļiem.

Gla­bāt krāj­ka­sī­tē vai ban­kā nau­das sum­mas 50, 500, 5000 eiro vai ci­tā va­lū­tā nav prā­tī­gi – gri­bot ne­gri­bot iz­tē­rē­siet, tur­klāt iz­klai­dēm. Ja tāds ir jū­su mēr­ķis – uz priekš­u! Tie­ši iz­klai­dei, ce­ļo­ju­miem un at­pū­tai, se­vis pa­lu­ti­nā­ša­nai, iz­smal­ci­nā­tām gas­tro­no­mis­kām bau­dām nau­da ar no­mi­nāl­vēr­tī­bu 5 ir pa­re­dzē­ta!

Sum­mas, ko vei­do šis skait­lis, ir pa­tī­ka­mi iz­lie­tot dā­va­nām, lai ie­prie­ci­nā­tu mī­ļo­to cil­vē­ku. No­mi­nāl­vēr­tī­ba 5 var nest veik­smi azart­spē­lēs, kaut kār­šu spē­lē.

Seš­nieks

Ja ik­die­nā tē­rē­ja­mās nau­das ap­ri­tē ar­vien bie­žāk pa­rā­das sum­mas, ku­rās fi­gu­rē 6, 60, 600 eiro, tad viss ir kār­tī­bā, ja fi­nan­si­ālos da­rī­ju­mos – jā­uz­ma­nās. Ie­spē­jams, va­ja­dzēs cie­šāk sa­vilkt jos­tu. Ar skait­li 6 sais­tās ik­die­nas, ru­tī­nas tē­ri­ņi – iz­ti­kai, ap­avu la­bo­ša­nai, re­gu­lā­ra­jiem mak­sā­ju­miem.

Mēdz teikt, ka se­ša­tā strā­dā un pel­na, bet ban­kas ne­lau­pa. Tas no­rā­da uz peļ­ņas ie­spē­jām – ti­kai darbs. Ja dar­ba ko­lek­tī­vā vai ģi­me­nē esat se­ši, va­ja­dzēs strā­dāt un par to sa­ņem­siet no­pel­nī­to, bet ne vai­rāk. Uz prē­mi­jām lai­kam gan ne­va­ja­dzē­tu ce­rēt.

Sep­tīt­nieks

Nau­dai, da­rī­ju­miem, fi­nan­šu ie­gul­dī­ju­miem ne­pie­mē­rots skait­lis. Ma­te­ri­āla­jai pa­sau­lei «pa­tīk» sta­bi­li­tā­te, ne­vis ne­gai­dī­ti pār­stei­gu­mi. Skait­lis 7 spēj pro­vo­cēt tā­das si­tu­āci­ja, arī at­tie­cī­bā uz nau­du, ku­ras iz­skaid­rot vai pa­re­dzēt nav cil­vē­ka spē­kos. Var teikt, ka tā ir ma­ģi­ja...

Sep­ti­ņu cil­vē­ku ko­lek­tīvs nav pa­re­dzēts nau­das vai­ro­ša­nai un sa­ti­cī­gai strā­dā­ša­nai. Ie­spē­jams, tāds «lie­lis­kais sep­tiņ­nieks» iz­lems iz­man­tot kri­mi­nā­las me­to­des, ap­ma­nīs un pie­krāps par­tne­rus, pār­mē­rī­gi ris­kēs, zau­dēs īpa­šu­mus, ie­grū­žot pos­tā un at­stā­jot bez iz­ti­kas lī­dzek­ļiem sa­vus tu­vā­kos.

Ne­va­ja­dzē­tu ban­kā gla­bāt sum­mas 70, 700, 7000 eiro ap­mē­rā, tā­pat kā ne­aiz­do­diet un ne­aiz­ņe­mie­ties! Nav ie­tei­cams šā­das sum­mas no­vē­lēt. Nau­das ma­gi sa­ka, ka trīs sep­tīt­nie­ki – 777 – ra­da peļ­ņu ti­kai ka­zi­no īpaš­nie­kiem, bet ne šo azart­spē­ļu vie­tu ap­mek­lē­tā­jiem.

As­tot­nieks

Lūk, nau­das skait­lis! Ar sum­mām, ku­rās fi­gu­rē skait­lis 8, var veikt vē­rie­nī­gus da­rī­ju­mus, jo for­tū­na ar vi­su sa­vu lai­mes ra­tu būs jū­su pus­ē. Skait­lis 8 at­tie­ci­nāms uz fi­nan­si­ālu ak­ti­vi­tā­ti, in­ves­tī­ci­jām, va­lū­tas ope­rā­ci­jām, ie­gul­dī­ju­miem, peļ­ņu, pir­kša­nu un pār­do­ša­nu. Tās ir dar­bī­bas, ar ku­rām nau­du pa­vai­ro. Sva­rī­gi ir ne­no­ka­vēt īs­to brī­di, pre­tē­jā ga­dī­ju­mā nāk­sies kārt zo­bus va­dzī. Ja vē­la­ties pirkt ak­ci­jas, ņe­miet ne ma­zāk par as­to­ņām. Vēl la­bāk – as­to­ņas da­žā­das ak­ci­jas.

Ja da­rī­ju­mos fi­gu­rē sum­mas ar skait­li 8, ie­spē­jams gan pel­dē­ties nau­dā, gan pie­dzī­vot mil­zu zau­dē­ju­mus. Kā sva­ros – ku­rā kau­sā vai­rāk ie­liek, tas sma­gāks. Biz­ne­sā nav jā­bai­dās ris­kēt – ja būs zau­dē­ju­mi, tiem se­kos ie­gu­vu­mi. Skait­lis 8 sim­bo­li­zē gan grez­nī­bu, gan pras­mi būt pie­ti­cī­gam, gan pa­stā­vī­gas iz­mai­ņas nau­das plūs­mā.

De­vīt­nieks

Nav cie­šas sa­sais­tes ar nau­du un lab­klā­jī­bu. Šis skait­lis drī­zāk lie­ci­na, ka in­te­re­se par fi­nan­sēm ir zu­du­si, nau­da cil­vē­ka dzī­vē ne­tiek uz­ksa­tī­ta par gal­ve­no.

Lai­kam gan ne­va­rē­tu ie­teikt rī­ko­ties ar sum­mām 9, 90, 900 vai 9000. Ja kāds tā­du sum­mu pie­dā­vā, sep­ti­ņas rei­zes jā­no­mē­ra, pirms pie­dā­vā­ju­mu pie­ņemt. Ja vē­la­ties zie­dot lab­da­rī­bai, dā­vi­nāt nau­du, pirkt māk­slas priekš­me­tus, tad – jā, tā­diem mēr­ķiem šā­das sum­mas var ie­gul­dīt.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais