Inčukalna novadā aiztur no policijas bēgošu dzērājšoferi

Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Inčukalna novadā aizturējuši kādu iereibušu autovadītāju, kurš nenovaldīja savu spēkratu izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, bet pēc tam metās bēgt.

Informāciju par to, ka auto ceļa Garkalne - Mālpils un Inčukalns - Ropaži krustojumā ir noticis ceļu satiksmes negadījums, veicot patrulēšanu apkalpojamā teritorijā, RPP saņēma no kāda iedzīvotāja. Operatīvi ierodoties notikuma vietā, no notikuma vietā esošajiem aculieciniekiem un cietušajiem, tika saņemta informācija, ka ceļu satiksmes negadījuma izraisījušais autovadītājs ir alkohola reibumā un ir aizbēdzis ar Subaru markas automašīnu. Nekavējoties uzsākot meklēšanas pasākumus, netālu no notikuma vietas RPP darbinieki pamanīja pazīmēm atbilstošu Subaru markas automašīnu

Likumsargi nolēmuši nekavējoties apturēt automašīnu - ieslēdzot gaismas un skaņas signālus un ruporā dodot rīkojumu apturēt spēkratu. Minētās automašīnas vadītājs ignorēja policijas darbinieku norādījumus un paātrināja braukšanas ātrumu, bet tad strauji nobremzēja un metās bēgt. Alkohola reibums neļāva šoferim tālu aizskriet un pēc kādiem metriem 500, viņš tika aizturēts.

Turpmākai izmeklēšanai atbilstoši pārkāpuma piekritībai iereibušais vīrietis tika nodots Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljona darbinieku rīcībā.

Latvijā

Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā turpina pieaugt, sasniedzot augstāko vērtējumu pēdējo 25 gadu laikā, atsaucoties uz Sabiedriskās domas pētījumu centra "SKDS" veikto aptauju, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Svarīgākais