Jūrmalā ar labdarības boulinga turnīru atklās bērnu sporta un veselības klubu "Balans"

Jūrmalā ar labdarības boulinga turnīru tiks atklāts bērnu sporta un veselības klubs "Balans", aģentūru LETA informēja Jūrmalas pašvaldībā.

Jūrmalas pilsētas dome un boulinga klubs "Klubs ONE" sveic visus skolēnus Ziemassvētkos un ielūdz piedalīties Jaungada turnīrā, vienlaikus kopā svinot pirmā Latvijā bērnu sporta un veselības kluba "Balans" atklāšanu.

Pirmais bērnu un jauniešu Jaungada turnīrs notiks piektdien, 18.decembrī, plkst.17. Piedalīšanās turnīrā ir bez maksas. No katras skolas plānota viena piecu cilvēku komanda.

Dalībniekus un skatītājus gaida aizraujošas cīņas, svētku atmosfēra un, protams, vērtīgas balvas un dāvanas. Apbalvošana notiks vairākās kategorijās. Atsevišķi tiks vērtēti bērni no maznodrošinātām ģimenēm un mācību olimpiāžu uzvarētāji, par kuru sportiskajām potencēm dažkārt skolas biedri nav pārāk augstās domās.

Pirmais bērnu boulinga turnīrs gan mazturīgo ģimeņu atvasēm, gan teicamniekiem kļūs par sava veida viņu spēju atraisīšanas un pašapziņas celšanas turnīru. Protams, godināti tiks arī turnīra kopvērtējuma uzvarētāji.

Svarīgākais