HOROSKOPI: Sievietes pievilcības spēks ir ierakstīts dzimšanas datumā

© Tomass Urbelionis F64/BFL

Kā­pēc kāds, kurš nav ne iz­ska­tīgs, ne ap­dā­vi­nāts, ne se­viš­ķi iz­glī­tots, kā mag­nēts pie­velk cil­vē­kus un kļūst par sa­bied­rī­bas dvē­se­li, bet no ci­ta – gud­ra, laip­na, smai­dī­ga, kā no žur­nā­la vā­ka tik­ko iz­kā­pu­ša, cil­vē­ki dis­tan­cē­jas? Kā­pēc ap to apa­ļī­go bru­ne­ti, kas sme­jas pā­rāk ska­ļi un nē­sā vec­mo­dī­gas klei­tas, vien­mēr spie­to ie­mī­lē­ju­šies vī­rie­ši, bet gar­kā­jai­nā, ele­gan­tā blon­dī­ne ne­spēj uz­šķilt mī­las dzirk­ste­les un iz­rai­sīt vī­riš­ķo hor­mo­nu vēt­ras? Iz­rā­dās, ma­ģis­kā pie­vil­cī­bas for­mu­la ir ie­rak­stī­ta zvaig­znēs jeb kat­ra cil­vē­ka in­di­vi­du­āla­jā ho­ro­sko­pā.

Ja tu pa­tīc ro­ke­riem, ne­nīk­sti bib­li­otē­kā

Lai pie­tu­vo­tos sek­sa­pī­la, ne­iz­skaid­ro­ja­ma mag­nē­tis­ma un ha­ris­mas no­slē­pu­mam, Lat­vi­jas as­tro­lo­gi pie­dā­vā da­žā­das cil­vē­ku ho­ro­sko­pu kar­tes in­ter­pre­tā­ci­jas ver­si­jas, to­mēr vis­i ap­tau­jā­tie gal­ve­no lo­mu pie­vil­cī­bas spē­lē at­vēl skais­tu­ma un jū­tu pla­nē­tai Ve­ne­rai. Ne vel­ti ro­mie­šu mi­to­lo­ģi­jā Ve­ne­ras dēls ir Amors, ku­ra mī­les­tī­bas bul­tas trā­pa gan die­viem, gan cil­vē­kiem.

Cil­vē­ka pie­vil­cī­ba ir ie­rak­stī­ta as­tro­lo­ģis­ka­jā kar­tē, sa­ka ser­ti­fi­cē­ta as­tro­lo­ģe Aija Aus­tru­ma. Un tam var ne­būt sa­ka­ra ar fi­zis­ka­jiem do­tu­miem. «Gan­drīz vis­iem pa­tīk ak­tie­ris An­dris Bu­lis, jo viņš ir ļo­ti glīts, es­tē­tis­ki tī­kams. Tur­pre­tim Ģirts Ķes­te­ris, ne­bū­dams kla­sis­ki skaists, ir ap­vel­tīts ar sek­sa­pī­lu un no­slē­pu­mai­nu ha­ris­mu – un vi­ņam tiek gal­ve­no mī­lē­tā­ju lo­mas. Acij tī­ka­mu un rak­stu­rā mai­gu cil­vē­ku rak­stu­ro spē­cī­gās po­zī­ci­jās eso­ša Ve­ne­ra, sa­vu­kārt ha­ris­mu no­sa­ka pirm­ā ho­ro­sko­pa kar­tes «mā­ja» (sek­tors – red.) un Plū­to­na klāt­būt­ne ta­jā. «Fem­me fa­ta­le»* ir, pie­mē­ram, sie­vie­te, ku­ras in­di­vi­du­āla­jā ho­ro­sko­pā Ve­ne­ra at­ro­das Skor­pi­ona zo­di­aka zī­mē, ku­ru pār­val­da Plū­tons. Pat ja šī sie­vie­te ne­jū­tas kā lik­te­nī­gā pa­ve­di­nā­tā­ja, vi­ņai tā­da lo­ma lie­lis­ki pa­do­das, at­liek vien pa­mē­ģi­nāt. Tais­nī­bas la­bad gan jā­sa­ka, ka šī lik­te­nī­gās sie­vie­tes pie­vil­cī­ba ne­būt ne­ga­ran­tē lai­mi mī­les­tī­bā vai ģi­me­nes dzī­vē.

Cil­vē­kam, ku­ra as­tro­lo­ģis­kās kar­tes pir­ma­jā «mā­jā» (ho­ro­sko­pa kar­te sa­da­lī­ta sek­to­ros, un katrs no tiem at­bild par kā­du dzī­ves tē­mu – red.) ir Plū­tons, tur­klāt har­mo­nis­kās at­tie­cī­bās ar Ve­ne­ru, pie­mīt ma­ģis­ka, ne­iz­skaid­ro­ja­ma pie­vil­cī­ba. Šis cil­vēks ne­vis vien­kār­ši pa­tīk, bet drī­zāk var teikt, ka vi­ņa bur­vī­bai ir grū­ti pre­to­ties,» skaid­ro as­tro­lo­ģe.

To­mēr, ne­rau­go­ties uz zvaig­žņu dā­va­nām, bū­tis­kā­kais ir tas, vai cil­vēks prot iz­man­tot sa­vu po­ten­ci­ālu. Aija Aus­tru­ma bilst, ka jau kopš dzim­ša­nas mēs in­tui­tī­vi jū­tam, ko spē­jam, kas mums pa­do­das, bet, ne­at­tīs­tot sa­vus ta­lan­tus, tie var vi­su mū­žu tā arī pa­likt la­ten­tā for­mā. «Ru­nā­jot par sim­pā­ti­jām, vēl viens sva­rīgs as­pekts ir tas, ka pie­vel­kas cil­vē­ki ar at­bil­sto­šām kar­tēm. Res­pek­tī­vi, ir cil­vē­ki, ku­ru dzim­ša­nas kar­tē ie­rak­stīts, ka vi­ņiem pa­tīk tā­di kā tu. Ja tu uz­tu­ries vie­tās, kur šā­da ti­pa cil­vē­ku ir daudz, tad ir lo­ģis­ki, ka tev ir lie­la pie­kri­ša­na. Pie­mē­ram, sie­vie­te, ku­ras ho­ro­sko­pa kar­tē Ve­ne­ra at­ro­das Auna zo­di­aka zī­mē, va­rē­tu pa­tikt ro­ke­riem un auto­spor­tis­tiem.

Ja vi­ņa uz au­to­kro­su tā arī ne­kad ne­aiz­iet, bet kaut kā­das ap­stāk­ļu sa­kri­tī­bas dēļ strā­dā bib­li­otē­kā, tad pie­kri­ša­nas sal­dmi var tā arī ne­iz­just.»

As­tro­lo­ģe Mar­ta Zī­lī­te sa­vu­kārt stās­ta: ja mums pa­tīk kāds cil­vēks, tas no­zī­mē, ka zvaig­znes as­tro­lo­ģis­ka­jās kar­tēs ir har­mo­ni­jā. To­mēr jā­ie­lā­go, ka in­te­re­se var būt sais­tī­ta arī ar sa­sprin­gtiem as­pek­tiem ho­ro­sko­pos, kas pēc tam var ra­dīt pro­blē­mas. «Lai pa­tik­tu pre­tē­jam dzi­mu­mam, as­tro­lo­ģis­ka­jā kar­tē ir jā­būt opo­zī­ci­jai (vis­lie­lā­ka­jam at­tā­lu­mam) starp Ve­ne­ru un Mar­su. Lai ru­nā­tu par mī­les­tī­bu, jā­būt spē­cī­gai Ve­ne­rai. To­mēr, ja Ve­ne­ra ir ne­as­pek­tē­ta (ne­vei­do kom­bi­nā­ci­jas ar ci­tām pla­nē­tām – red.), var ga­dī­ties, ka cil­vē­kam at­tie­cī­bās, mī­les­tī­bā nav sā­ta sa­jū­tas. Ja Ve­ne­ra ir uz as­cen­den­ta (as­cen­dents ir uz­le­co­šā zī­me zo­di­aka ap­lī, kas no­rā­da uz cil­vē­ka ār­ējo tē­lu un iz­paus­mēm – red.) vai tu­vu tam, cil­vē­kam at­liek ti­kai pa­smai­dīt, un vis­i jau sa­jūs­mi­nās. Pa­ras­ti tās ir mei­te­nes no žur­nā­la vā­ka. Mag­nē­tis­mu sa­vu­kārt no­sa­ka Ve­ne­ra ar Plū­to­nu har­mo­nis­kos as­pek­tos.»

Jau­tā­ta, vai ar ga­diem mai­nās pie­vil­cī­bas ma­ģi­ja, Mar­ta Zī­lī­te sa­ka, ka Ve­ne­ra ir tā pa­ti Ve­ne­ra gan 20, gan 80 ga­du ve­cu­mā. «Ir sva­rī­gi, kā­dā zo­di­aka zī­mē in­di­vi­du­āla­jā ho­ro­sko­pā Ve­ne­ra at­ro­das. Var ga­dī­ties, ka cil­vē­kam ir jā­pa­pū­las, lai ie­kus­ti­nā­tu mī­las un jū­tu vald­nie­ci. Es ne­teik­tu, ka tas ir ļo­ti grū­ti, vien­kār­ši ir jā­zi­na, kā to da­rīt. Pie­mē­ram, Ve­ne­ra Skor­pi­onā ir sek­sī­ga, greiz­sir­dī­ga, mīl sal­du­mus. Ša­jā ga­dī­ju­mā sie­vie­tei ir jā­sa­prot, ka ar scē­nām vi­ņa tā­lu ne­tiks, tā­pēc jā­do­mā, kā at­rast sta­bi­li­tā­ti, dro­šī­bas iz­jū­tu, mie­ru. Sva­ros Ve­ne­ra jū­tas sta­bi­li un ēr­ti, bet Aunā ir va­re­na – pa­ti vi­su var, pa­ti ie­ka­ro un pa­met. Ja sie­vie­te liek lie­tā Auna zī­mei opo­zī­ci­jā eso­šo Sva­ru īpa­šī­bas, vi­ņa var kļūt dip­lo­mā­tis­kā­ka un ap­do­mī­gā­ka.» Kā pie­mē­ru as­tro­lo­ģe min So­fi­ju Lo­rē­nu, ku­ras ho­ro­sko­pā Ve­ne­ra at­ro­das pir­ma­jā – per­so­nī­bas – mā­jā uz as­cen­den­ta. Tā­pēc nav brī­nums, ka ak­tri­se ir tik es­tē­tis­ki pie­vil­cī­ga un ap­bu­ro­ša.

Ar pli­ku Ve­ne­ru cau­ri ne­tik­si...

As­tro­logs Jā­nis Bē­ni­ķis uz­sver, ka zvaig­žņu do­tā pie­vil­cī­ba no­strā­dā starp sa­de­rī­giem cil­vē­kiem. Pla­nē­tas ie­dar­bo­jas men­tā­lā lī­me­nī, tā­pēc cil­vēks var ne­būt kla­sis­ki skaists, bet ot­ram, ar at­bil­sto­šu as­tro­lo­ģis­ko kar­ti, viņš pa­tiks.

«Cil­vēks lai­ka gai­tā mai­nās, tā­pēc, ņe­mot tal­kā as­tro­lo­ģis­ku me­to­di – pro­gnos­ti­ku, va­ram re­dzēt, kad cil­vēks iz­sta­ro flu­īdus, kas ie­dar­bo­jas uz part­ner­at­tie­cī­bām vai nes veik­smi biz­ne­sā. To no­sa­ka in­di­vi­du­ālie fak­to­ri mij­ie­dar­bī­bā ar lai­ku un tel­pu. Pie­vil­cī­ba var no­tu­rē­ties vai­rā­kus mē­ne­šus vai pat ga­dus. Rei­zēm mēs pa­ma­nām, ka ne­cils, ne vi­sai glīts cil­vēks ne­gai­dī­ti mai­nās – sāk se­vi kopt, glī­ti ģēr­bties, iz­tu­ras pār­lie­ci­no­ši un pro­gre­sē kar­je­rā, pri­vā­ta­jā dzī­vē. Diem­žēl dau­dzi šos pe­ri­odus ne­iz­man­to sa­vā la­bā. Sa­ka, ka na­ba­ga as­tro­lo­ģis­kā kar­te ne­at­šķi­ras no mil­jo­nā­ra kar­tes. Ie­spē­jas ir vis­iem, bet ne vis­iem pie­tiek prā­ta tās likt lie­tā. Sie­vie­tes pa­ras­ti ir sen­si­tī­vā­kas un in­tui­tī­vi jūt, kad pie­nā­cis laiks iz­man­tot da­bas do­to ma­ģi­ju. Viens no rā­dī­tā­jiem, kas lie­ci­na, ka ar cil­vē­ku kaut kas no­tiek, ka viņš sāk ga­rī­gi un fi­zis­ki mai­nī­ties, ir ape­tī­tes uz­la­bo­ša­nās,» at­klāj Jā­nis Bē­ni­ķis.

As­tro­lo­ģe Vi­ta Ru­dzī­te uz­sver, ja as­cen­dents «trā­pa» Ve­ne­ras pār­val­dī­ju­ma zī­mēs – Sva­ros vai Vēr­sī, cil­vēks ir pie­vil­cīgs. Kat­rā no 12 zī­mēm Ve­ne­ra iz­pau­žas at­šķi­rī­gi. Tur­klāt ir sva­rī­gi, kā­di Ve­ne­rai ir as­pek­ti ar pā­rē­jām pla­nē­tām. Har­mo­ni­ja ar Mē­ne­si no­sa­ka to, ka cil­vē­ku sa­bied­rī­ba pie­ņem. To­mēr, lai cil­vēks pa­tik­tu, sva­rī­gi arī, kā­da ir vi­ņa ve­se­lī­ba, cik viņš ir iek­šē­ji sa­kā­rots, har­mo­nisks. Tā­pēc no­zī­me ir as­tro­lo­ģis­kai kar­tei ko­pu­mā.

As­tro­lo­ģe Lī­ga Šī­ro­na ir pār­lie­ci­nā­ta, ka ar Ve­ne­ru cie­ši sais­tī­ta jau­nī­bas pie­vil­cī­ba. Ve­ne­ra ir so­ci­āla pla­nē­ta, ku­ras ie­tek­me ener­ģē­tis­ki ir vir­zī­ta uz at­tie­cī­bām, spē­ju pie­lā­go­ties un pie­sais­tīt uz­ma­nī­bu. Jau­nī­bā tā ra­da sek­sa­pī­lu un ie­dar­bo­jas in­stin­ktu lī­me­nī. «Ve­ne­ra ir labs pa­mats, lai krā­tu zi­nā­ša­nas un gud­rī­bu, bet 40, 60 ga­dos ar pli­ku Ve­ne­ru cau­ri ne­tik­si, ir jā­iz­aug līdz ci­tu pla­nē­tu lī­me­nim, jā­ie­mā­cās lie­tot to ener­ģē­ti­ku. Ti­kai tad pli­kos hor­mo­nus aiz­stās ha­ris­ma, kas jau ir kaut kas daudz dzi­ļāks un pla­šāks – īpa­ša ener­ģē­ti­ka. Ša­jā ga­dī­ju­mā ir jā­pie­slē­dzas tā­la­jām pla­nē­tām – Urā­nam, Nep­tū­nam un Plū­to­nam. As­tro­lo­ģis­ka­jā kar­tē var re­dzēt, vai cil­vē­kam ir po­ten­ci­āls, bet tas, cik daudz mēs to at­tīs­tām, ir kat­ra pa­ša at­bil­dī­ba. Ie­spē­ja kļūt pie­vil­cī­gam, at­stāt po­zi­tī­vu ie­spai­du uz cil­vē­kiem ir ik­vie­nam, ti­kai vie­nam tas pra­sīs lie­lā­ku dar­bu, ot­ram ma­zā­ku. Vie­nam tas būs iz­ai­ci­nā­jums, ot­ram viss no­tiks paš­sa­pro­ta­mi.»

Sie­vie­tes pie­vil­cī­bu pa­stip­ri­na Ve­ne­ra Skor­pi­ona zī­mē, vī­rie­ša – Marss Skor­pi­onā, uz­ska­ta as­tro­lo­ģe Lin­da Ce­ri­ņa. To­mēr daudz ko no­sa­ka vi­de, ku­rā cil­vēks ir no­nā­cis, dzī­ves ap­stāk­ļi. «Ja sie­vie­te strā­dā, pie­mē­ram, par audzi­nā­tā­ju, vi­ņa diez vai kā­dam miegs ar aci, bet, no­nā­kot ci­tā vi­dē, vi­ņas pie­vil­cī­ba uz­plaukst vai­rāk. Daž­kārt cil­vē­ki sa­vu spē­cī­go ho­ro­sko­pu ir sa­rul­lē­ju­ši un no­bā­zu­ši dzi­ļi pa­gul­tē. Ve­ne­ras uz­plau­ku­ma laiks ir jau­nī­ba, to­mēr ne­viens ne­liedz to kopt, auk­lēt, at­tīs­tīt. To var sa­lī­dzi­nāt ar zie­du, ko var no­plūkt un pēc lai­ka iz­mest, bet var audzēt dār­zā, no­griezt za­rus, mēs­lot, un kat­ru ga­du pu­ķe uz­plauks aiz­vien kup­lā­ka. Jau­nī­bā pla­nē­ta dar­bo­jas kā veik­smes fak­tors – mei­te­ne ir mai­ga, mī­lī­ga, ap­bu­ro­ša. Rek­lā­mā di­vas skais­tas mei­te­nes tir­go šam­pū­nus, pie vie­nas stāv rin­da, ot­ra pa­liek be­šā. Pa­tie­sī­bā tā sāls nav šam­pū­nā, bet mei­te­nē, ku­rai pie­mīt ne­iz­skaid­ro­ja­ma pie­vil­cī­ba. At­ka­rī­bā no tā, ku­rā zī­mē ir Ve­ne­ra, pie­vil­cī­ba iz­pau­dī­sies da­žā­dos vei­dos, pie­mē­ram, caur ēdie­na ga­ta­vo­ša­nu, rok­dar­biem, dzī­ves­zi­ņu.»

Kā­pēc vi­ņi spēj ap­burt

Sla­ve­nī­bas, kas ap­vel­tī­tas ar ha­ris­mu vai ma­ģis­ku pie­vil­cī­bu un iz­pel­nī­ju­šās pub­li­kas ie­vē­rī­bu, ne­bū­da­mas kla­sis­ki skais­tas.

Ho­ro­sko­pos ie­lū­ko­jās as­tro­lo­ģe Lī­ga Šī­ro­na.

Das­tins Hof­mans, dzi­mis 8.08.1937., 17.07, Los­an­dže­lo­sā, ASV

As­cen­dents jeb uz­le­co­šā zo­di­aka zī­me – Me­žā­zis, tur­pat līdz­ās no­vie­to­jies arī Ju­pi­ters kā dzim­ša­nas vald­nieks. Kar­tē ļo­ti iz­teikts Ze­mes sti­hi­jas zo­di­aka zīm­ju pār­svars, tā­tad šim cil­vē­kam sa­snie­gu­mi nāk ar sma­gu dar­bu, ar mērķ­tie­cī­bu (Me­žā­ža as­cen­dents), ar pa­cie­tī­bas un ne­at­lai­dī­bas bal­stī­tu veik­smi (Ju­pi­ters ho­ro­sko­pa 1. mā­jā). Bū­tisks ir arī Plū­to­na–Mar­sa tri­gons, kas dod veik­smi un sla­vu, kā arī va­ru pār pub­li­ku. Zī­mī­gi, ka Lau­vas zī­mē, ku­rā ak­tie­ris dzi­mis, Sau­le ir vie­nī­gā pla­nē­ta no des­mit. Tur­klāt tās vie­nī­gais as­pekts ir kvad­rāts ar Urā­nu, tā­pēc arī Hof­ma­na va­ro­ņi ne­re­ti ir ar bē­dī­gi iro­nis­ku no­ti. Arī Ve­ne­rai, kas at­bild par sa­bied­rī­bas mī­les­tī­bu un at­zi­nī­bu, vie­nī­gais ma­žo­rais as­pekts – kvad­rāts ar Sa­tur­nu, kas vēl­reiz ak­cen­tē grū­tī­bu pār­va­rē­ša­nu sa­vā ce­ļā uz mī­les­tī­bu un at­zi­nī­bu.

Ro­berts Kār­lails, dzi­mis 14.04.1961., 5.15, Glāz­go­vā, Sko­ti­jā

As­cen­dents jeb uz­le­co­šā zo­di­aka zī­me – Zi­vis, ta­ču pa­ti kar­te ar spē­cī­gu Auna zī­mes ie­tek­mi, ta­jā skai­tā ar ret­ro­grā­du Ve­ne­ru Auna zī­mē. Pa­ti Ve­ne­ra Aunā ir vā­jā po­zī­ci­ja, bet šis ir tas ga­dī­jums, kad ret­ro­grā­dums pa­līdz (jeb trau­cē pla­nē­tas vā­ju­ma iz­paus­mēm). Sim­pto­mā­tis­ki, ka ak­tie­rim ar tik iz­teik­tu Auna zī­mes ie­tek­mi ir pa­ra­dums ie­dzī­vo­ties sa­vu va­ro­ņu ādā – pirms lo­mas iz­mē­ģi­nāt bom­ža dzī­vi, sa­ņemt au­to­bu­sa va­dī­tā­ja ap­lie­cī­bu utt. Un vēl – ne­vie­na Kār­lai­la lo­ma ne­at­kār­to ie­priekš spē­lē­tos rak­stu­rus, jo tas šā­da ti­pa ak­tie­rim vien­kār­ši bū­tu gar­lai­cī­gi. Kā ak­tie­ris, ku­ram Plū­tons ir diez­gan pre­cī­zi uz des­cen­den­ta, tā­tad sa­bied­rī­bas pus­ē, uz­dro­ši­nās spē­lēt dis­ku­tab­lus per­so­nā­žus, pie­mē­ram, Hit­le­ru vai psiho­pā­tus.

Vis­ti­ca­māk, ka pēc lie­las pub­lis­kas at­zi­nī­bas vai sla­vas viņš ne­kad nav tie­cies, ta­ču nav arī at­tei­cies, ja tā uz­kri­tu­si uz gal­vas – Ziv­ju zī­mes as­cen­dents ļauj lie­lis­ki pie­lā­go­ties si­tu­āci­jām un gūt at­zi­nī­bu caur ki­no.

Džul­je­ta Ma­zī­na, dzi­mu­si 22.02.1921., 8.15, San­džor­džo di Pi­ano, Itā­li­jā

Uz­le­co­šā ho­ro­sko­pa zī­me – Auns ar Mar­su kā dzim­ša­nas vald­nie­ku un arī Ve­ne­ra Auna zī­mē, tur­klāt ne­as­pek­tē­ta. Spē­cīgs kvad­rāts Mar­sam ar Plū­to­nu, kā arī tri­gons Sau­lei ar Plū­to­nu dod pri­vā­tu veik­smi un pro­fe­si­onā­la­jā dar­bī­bā caur lau­lī­bām ar sla­ve­no re­ži­so­ru Fe­de­ri­ko Fel­lī­ni. Dzi­mu­si piln­mē­ne­sī, no­teik­ti ļo­ti spē­cī­gu sa­jū­tu cil­vēks, ta­ču, kā jau Zivs, dro­ši vien la­bi sa­ju­ta to, ka pa­tie­sais vi­ņas dvē­se­les re­ali­zā­ci­jas spēks slēp­jas ģi­me­nes dzī­ves no­dro­ši­nā­ša­nā (as­cen­den­ta līdz­pār­vald­nieks Plū­tons 4. mā­jā), un tie­ši caur to – kā sa­va vī­ra uz­ti­ca­mā līdz­gait­nie­ce – sa­ņem mū­ža gal­ve­no at­zi­nī­bu. Vi­ņa ir īsts pe­lē­kais kar­di­nāls – uz augš­u caur va­ru sa­vā ģi­me­nē.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais