HOROSKOPS: Pajautā astrologam!

Vēlos zināt, vai pašreizējais darbs ir stabils un vai izdosies sakārtot jautājumus par zemes pārdošanu? Esmu dzimusi 1965. gadā Dvīņu zodiaka zīmē.

Maija

Jūsu gada astroloģiskie cikli mainās decembrī, un konkrētajā periodā, kas sācies pērn decembrī un ilgs līdz šā gada decembrim, attiecībā uz darba lietām ir divējāds periods. Ja strādājat algotu darbu kā ierindas darbinieks – tad stāvoklis neitrāls, viss iet savu gaitu. Ja esat vadošā amatā vai jums ir savs bizness, tad situācija nemierīgāka un mainīgāka, taču nevajadzētu satraukties par situācijām, ko nav iespējams ietekmēt. Ja darbs jāmaina, tad rūpīgi jāpiestrādā pie CV – tajā jāuzrāda visas iespējamās prasmes. Attiecībā uz īpašuma pārdošanu šis gads ir viduvējs. Labākas pozīcijas parādās nākamgad, bet atlikt neko nevajag. Sludinājumus par pārdošanu ieteiktu ievietot tad, kad ir augošs Mēness un dienas fonā tas atrodas saimnieciskajās zodiaka zīmēs – Vērsī, Vēzī, Mežāzī, Skorpionā. Informācija par dienu fonu atrodama žurnāla Praktiskā Astroloģija dārzkopības kalendārā, kā arī daudzos parastajos kalendāros.

Kā ar naudu un mīlestību?

Kā tuvākajā nākotnē man izskatās naudas lietas, mīlestība un policijas izmeklēšana? Esmu dzimusi 1977. gadā Zivju zodiaka zīmē.

Elīna

Jums pamathoroskopā attiecību un laulību jomā dotas visnotaļ pozitīvas kombinācijas, kas norāda gan uz dziļām kaislībām, gan ideāliem. Šai jomai ir kopumā pozitīvas attīstības tendences. Līdzīgi ir ar naudas lietām, peļņa sasaistās ar zināšanām, kā arī ar ārzemju tēmu. Juridiskās lietās gan jābūt uzmanīgai, problemātiskus jautājumus labāk risināt mierizlīguma ceļā.

Astroloģiskie individuālie gadu cikli Jums mainās augusta beigās. Periods, kurā šobrīd atrodaties, attiecību jomā ir problemātisks. Ja esat ar kādu kopā, diezgan svarīgi būtu padomāt, kā attiecības atsvaidzināt, lai neiestājas rutīna. Vēlams kaut kur kopā iziet, piedalīties sabiedriskajā dzīvē.

Finanšu lietas izskatās cerīgas. Astroloģiskajā kartē labi savienojas naudas un profesionālās izaugsmes jeb karjeras sektori. Tas nozīmē, ka varat pretendēt gan uz augstāku statusu, plašākām pilnvarām, gan lielāku atalgojumu. Problēmas var rasties ar kredītsaistībām vai lieliem līzinga pirkumiem. Šajā jomā jārīkojas ļoti apdomīgi.

Par policijas izmeklēšanu, nezinot detaļas, karti iztulkot grūti. Ja uzskatām, ka tā ir valstiska varas struktūra, tad ar tādām uz šo brīdi komunikācija virzās sarežģīti. Savukārt juridisko jautājumu risināšanā sekmes viduvējas.

Kā rīkoties dzīves krustcelēs?

Esmu ieguvusi jurista izglītību, strādāju savā specialitātē firmā. Jau kādu laiku ir sajūta, ka darbs nesniedz gandarījumu. It kā viss kārtībā, bet tomēr nejūtu entuziasmu. Varbūt pārāk ilgi esmu šajā vietā, pagājuši gandrīz desmit gadu. Patlaban ir iespējas doties uz ilgāku laiku uz ārzemēm. Tiesa, tur nevarēšu strādāt specialitātē. Esmu pārdomās – ko izlemt? Vai kaut ko par profesionālo tēmu var redzēt manā horoskopā? Esmu dzimusi 1977. gadā Svaru zodiaka zīmē.

Valentīna

Jūsu individuālā astroloģiskā karte rāda, ka jurista profesija jums ir piemērota, varat tajā sekmīgi darboties un gūt panākumus (horoskopā pozitīvās kombinācijās ir juridiskā planēta Jupiters un Venera, kas arī atbild par juridiskām tēmām). Jūsu horoskopā ir arī Saules un Mēness aptumsumu ietekme, kas liecina, ka esat spēcīga personība un viena no dzīves misijām ir – palīdzēt citiem, dot savu enerģiju un zināšanas. Arī šīs tēmas caur jurista profesiju ir realizējamas. Tikai ir viena nianse – jūsu horoskopā ir tukšs tas sektors, kurā skatāma algota darba tēma ierindas darbinieka statusā. Atbilstoši jūsu kartei vajadzētu tiekties uz izaugsmi vai karjeru, vai padomāt par savas privātprakses izveidi. Jums ir arī dotumi, lai sekmīgi darbotos tiesas zālē aizstāvībā.

Individuālajā horoskopā parādās arī ārzemju tēma – varat ceļot, varat stažēties, mācīties, tomēr darbs ārzemēs nerādās kā gandarījumu un maksimālos ienākumus nesošs. Konkrēti šajā periodā – apmēram līdz aprīlim, kad jums mainīsies astroloģiskie cikli – saistībā ar darbu ārzemēs var būt problēmas. Pēc tam šajā tēmā dotas pozitīvākas iespējas. Taču, ja raugāmies ilgtermiņā, tad vienalga šeit vai ārzemēs – jums vēlamākais variants būtu sava privātprakse.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais