Jūrmalā par desmit velosipēdu zādzībām aiztur divus vīriešus

© F64

Valsts policija (VP) aizdomās par desmit velosipēdu zādzībām aizturējusi divus jau agrāk likumsargu redzeslokā nonākušus vīriešus, aģentūra LETA noskaidroja VP.

Pagājušajā mēnesī Jūrmalas policijas iecirknī ar iesniegumiem vērsās vairāki cietušie, kuri paziņoja par nozagtiem velosipēdiem un vienā gadījumā par nozagtiem bērnu ratiņiem.

Policija sāka izmeklēšanu un nāca uz pēdām diviem vīriešiem. Marta sākumā Priedainē tika aizturēts viens no iespējamajiem zagļiem, savukārt otrs aizturēts Kauguros. Aizturētie ir 1988.gadā un 1990.gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā. 24 gadus vecais vīrietis šobrīd ir apcietināts. Abi aizturētie jau agrāk vairakkārt nonākuši policijas redzeslokā un sodīti par dažāda veida zādzībām.

Aizturētie visās zādzībās savu vainu atzina un pastāstīja, ka nozagtās lietas realizējuši lombardos Rīgā. Šobrīd visas nozagtās lietas ir atdotas likumīgajiem īpašniekiem.

Latvijā

Efektīvai valsts austrumu robežas aizsardzībai par pilna laika vienībām būtu jāpārveido vismaz divi pierobežas Zemessardzes bataljoni, sociālajā tīklā "Facebook" norādījis Ziemeļvalstu noturības organizācijas (CIREN) līdzdibinātājs, bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Svarīgākais