Diskutēs par atbalstu ģimenēm ar bērniem

Demogrāfisko lietu padomes sēdē trešdien, 19.martā, diskutēs par nepieciešamajiem pasākumiem atbalsta sniegšanā ģimenēm ar bērniem, kā arī jautājumiem, kas saistīti ar daudzbērnu ģimeņu statusu. Sēdi vadīs Ministru prezidente Laimdota Straujuma.

Sēdes laikā klātesošos iepazīstinās ar pētījuma Tautas ataudzi ietekmējošie faktori rezultātiem. Labklājības ministrijas (LM) pārstāvji informēs par Ģimenes valsts politikas pamatnostādņu 2011. - 2017.gadam Rīcības plāna īstenošanu 2012. - 2014.gadā, kā arī turpmāk plānotajām aktivitātēm.

Tāpat LM informēs par konferencē Iedzīvotāju attīstība un demogrāfiskās politikas izaicinājumi gūtajām atziņām un priekšlikumiem.

Demogrāfisko lietu padomes mērķis ir veicināt vienotas valsts demogrāfiskās politikas izveidi un īstenošanu visos valsts pārvaldes līmeņos. 

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais