Gan Zatlers, gan Dombrovskis neizslēdz viesošanos pie "telšu pilsētiņas" iemītniekiem

Ne Valsts prezidents Valdis Zatlers, ne Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) nenoliedz iespēju, ka viņi varētu apciemot tā dēvētos telšu pilsētiņas iemītniekus, kuri piketē pie Ministru kabineta ēkas.

Zatlers šodien žurnālistiem sacīja, ka visefektīvākais veids, kā runāt ar protestētājiem, būtu doties pie viņiem un sniegt atbildes uz jautājumiem, kurus viņi vēlas uzdot.

Prezidents sacīja, ka viņš jau ir apsvēris iespēju doties pie protestētājiem, taču bijis komandējumā, valsts vizītēs Gruzijā un Armēnijā. ''Iespējas vēl būs,'' sacīja Zatlers, atbildot uz jautājumu, vai viņš nedosies pie protestētājiem.

Savukārt Dombrovskis atgādināja, ka jau rakstiski sniedzis atbildes uz protestētāju jautājumiem, kā arī vairākkārt aicinājis akciju pārtraukt. Tāpat premjers lūdzis savu padomnieku veselības jautājumos uzmanīt protestētāju veselības stāvokli.

Lai arī premjers neizslēdz iespēju, ka varētu personīgi doties pie tā dēvētās telšu pilsētiņas iemītniekiem, tomēr viņš sacīja: ''Skaidrs arī tas, ka no sēdēšanas teltīs budžetā papildu nauda neradīsies.''

Kā ziņots, iepretim valdības ēkai uzceltas vairākas teltis. Tur mitinās cilvēki, kuri protestē pret valstī notiekošo.

Aizvadīto auksto nakti telšu pilsētiņā pie Ministru kabineta pārlaiduši pieci cilvēki.

Svarīgākais