Vēlme pavizināties uz elektrovilciena jumta beidzas ar vīrieša nāvi

© F64

Šorīt Tukuma dzelzceļa stacijā uz elektrovilciena jumta atrasts vīrieša līķis. Vīrietis vakar bija vizinājies uz vilciena jumta un filmējis šo procesu savā mobilajā telefonā.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.6.30 Tukuma dzelzceļa stacijā "Latvijas Dzelzceļa" darbinieki pēc nakts stāvēšanas apsekoja elektrovilciena sastāvu un konstatēja, ka uz vilciena jumta atrodas vīrieša līķis.

Notikuma vietā ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji un VP. Glābēji nocēla mirušā ķermeni no vilciena jumta, un vilciens ar 15 minūšu kavēšanos varēja doties ceļā uz Rīgu.

VP jau noskaidrojusi, ka 1984.gadā dzimušais vīrietis vakar plkst.22 nopircis biļeti Rīgā, Zasulauka stacijā, un ceļā uz Tukumu vizinājies uz elektrovilciena jumta, filmējot šo procesu savā mobilajā telefonā.

Mediķi vīrietim konstatēja apdegušu elektrotraumu uz rokām, kājām un vaiga.

Par notikušo sākts kriminālprocess, turpinās izmeklēšana.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.