Ķekavas novadā pēc četru automašīnu sadursmes divi cilvēki nogādāti reanimācijā

Vakar Ķekavas novadā pēc četru automašīnu sadursmes slimnīcas reanimācijas nodaļā nogādāti divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Baložos, Rīgas ielā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Mercedes-Benz" iebrauca pretējā kustības joslā, kur sadūrās ar automašīnu "Mercedes-Benz", kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, un automašīnu "Audi", kuru vadīja 1985.gadā dzimusi sieviete. Savukārt automašīna "Toyota", kuru vadīja 1974.gadā dzimusi sieviete, nevarot izvairīties no sadursmes, ietriecās vienā no automašīnām "Mercedes-Benz". No abām automašīnām "Mercedes-Benz" slimnīcas reanimācijas nodaļā ar dažādām traumām nogādāts 1951.gadā dzimis vīrietis un 1983.gadā dzimusi sieviete.

Nīcas novadā 1991.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "VW Golf" nobrauca no ceļa grāvī un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Alojas novadā, autoceļa Ungurpils-Pāle 1.kilometrā, automašīna "VW Golf", kuru vadīja pagaidām neidentificēts vadītājs, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītājs notikuma vietu atstāja. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas pasažieri - 1963.gadā dzimis vīrietis un 1993.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši piecus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Austrumu iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo Krievijas pilsoni Viktoru Sporihinu (VICTOR SPORYKHIN), kurš pēdējo reizi sazinājies ar sievu 4.jūlijā pulksten 13.30 atrodoties savā dzīvesvietā Salaspilī, pēc tā laika viņa atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais