Horoskopi martam: emocijas un aktivitāte

Guna Kārkliņa, žurnāla Praktiskā Astroloģija galvenā redaktore, sertificēta astroloģe prognozē šī mēneša tendences.

AUNS

Būsiet uz emocionāla viļņa, jo pavasara tuvošanās ir jūsu laiks – kā nekā Auns ir zodiakālā apļa pirmais jubilārs. Saudzējiet sevi un visu dariet palēnām. Neļaujiet emocijām ņemt virsroku un nerīkojieties spontāni, jāgādā par labu garastāvokli un jāprot sadarboties. Darbs prasīs atdevi, iespējamas kādas pārmaiņas vai uzdevumi, kas jums nav pa prātam. Izejot sabiedrībā, simpātijas un piekrišana.

VĒRSIS

Laba izpratne par situācijām un cilvēku patieso dabu. Ātri orientēsieties norisēs un ļaužu rīcības motīvos. Vēlams kādu daļu brīvā laika veltīt sev pašam – atpūsties, palasīt vai nodoties meditācijām. Prieku un gandarījumu gūsiet, apmeklējot kultūras pasākumus un iesaistoties saviesīgās aktivitātēs. Darbs prasīs daudz enerģijas, un dažu brīdi var būt grūti to savienot ar mājas pienākumiem.

DVĪŅI

Labprāt iesaistīsieties visur, kur jūs aicinās un gaidīs. Ir labvēlīgs periods lietišķiem un privātiem kontaktiem. Darbā būs atbildīgi pienākumi un varbūt ne viss virzīsies uz priekšu, kā būsiet iecerējis. Bruņojieties ar pacietību. Ir vērts lūkoties pēc jauniem peļņas avotiem, tomēr to izvēlē jābūt apdomīgam. Neplānojiet dārgus un ekskluzīvus pirkumus, jo cerētais gandarījums par tiem var izpalikt.

VĒZIS

Pirmajā vietā karjera un bizness, domāsiet par profesionālo izaugsmi un attiecīgi rīkosieties. Var rasties labas iespējas realizēt sen izlolotus plānus. Oriģinālas idejas un vēlmju piepildījums. Dažu brīdi gan lietišķos pienākumus būs grūti savienot ar mājas dzīvi, kura jums ir svarīga. Saimnieciskos darbos iesaistiet arī mājiniekus, turklāt atrodiet kādu brīdi sev, lai palasītu vai mācītos.

LAUVA

Prāts atvērts zināšanām, mācībām un filozofiska vai ezotēriska satura informācijai. Viss, ko iemācīsieties vai uzzināsiet, nākotnē noderēs. Ja ir bijusi doma studēt, tad tagad ir īstais laiks pārskatīt mācību iestāžu sarakstus. Mājās atbildīgi pienākumi un rūpes par ģimeni. Sazinieties ar radiniekiem, palīdziet un atbalstiet viņus. Darbā var nākt pārmaiņas, kas jāuzņem mierīgi, it īpaši tad, ja nevarat neko mainīt.

JAUNAVA

Sekmīgi tiksiet galā ar lietišķām sarunām iestādēs vai bankās, taču esiet apdomīgs, ja gatavojaties uzņemties finanšu saistības. Šobrīd nav īsti piemērots periods kredītiem vai nozīmīgiem līzinga pirkumiem. Nekārtojiet arī naudas darīšanas ar draugiem. Laba izpratne par cilvēku dabu un rīcību. Ieklausieties intuīcijā, tā daudz ko pateiks priekšā. Spēcīga enerģija un interese par garīgām tēmām.

SVARI

Daudz spara un vēlme darboties. Gribēsiet, lai viss notiek ātri un bez aizķeršanās, tāpēc piktosieties, ja tā nebūs. Esiet iecietīgāks un ieklausieties citu cilvēku viedoklī. Svarīgs sadarbības moments – ja būsiet tolerants, viss uz priekšu virzīsies ātrāk. Naudas lietās gan kaut kas var kavēties, taču ir piemērots brīdis uzkrājumu veidošanai. Brīvo laiku labprāt pavadīsiet ģimenes lokā, kopā ar savējiem.

SKORPIONS

Nopietna attieksme pret darbu un dzīvi. Profesionālajā jomā labas iespējas izcelties un realizēt ieceres. Nesatraucieties par lietām, ko nav iespējams mainīt, bet darbojieties esošajā «spēles laukumā». Būsiet tiešs un konkrēts, tomēr jāraugās, lai ar saviem izteikumiem kādu neaizvainotu. Ir brīži, kad labāk kaut ko noklusēt. Mājās valdīs sirsnīga, mīļa un saprotoša atmosfēra. Brīvajiem ļaudīm – iepazīšanās iespējas.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā izvirzīsies attiecību tēma. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Ja kaut kas nav pa prātam, rīkojieties apdomīgi un saspringtos jautājumus risiniet mierīgās sarunās, bet nestāstiet par privāto dzīvi citiem. Ar finansēm jābūt apdomīgam un rūpīgi jārēķina. Piemērots laiks mācībām, kursu apmeklējumam un jaunām zināšanām. Brīvajā laikā varat doties nelielā izbraucienā vai izglītojošā ekskursijā.

MEŽĀZIS

Labprāt saimniekosiet mājās un rūpēsieties par ģimeni. Darbi ies no rokas, tikai jāsargās no sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem. Paliekot vienatnē, prātā nāks dažādas pārdomas par dzīvi. Varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt. Ir vērts pievērsties karjerai un enerģiski parādīt savas spējas un talantus. Izaugsme ļaus nopelnīt vairāk. Lieciet priekšniecībai saprast, ka esat pelnījis algas pielikumu.

ŪDENSVĪRS

Saņemsiet noderīgu informāciju vai jaunas ziņas. Ieklausieties, ko cilvēki runā, jo tajā var atrasties kaut kas noderīgs. Interese par ezotēriskām un filozofiskām tēmām. Veiksmīgi izbraucieni vai komandējums. Viegli un nepiespiesti risināsiet lietišķas sarunas un noslēgsiet izdevīgas vienošanās. No jums staros šarms un pievilcība, kas atver durvis uz cilvēku sirdīm. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša.

ZIVIS

Aktuālas finanšu lietas. Var rasties interesantas idejas, kā pavairot ienākumus vai attīstīt privāto biznesu. Diezgan daudz tērēsiet sadzīvei un ikdienas preču iegādei. Izvairieties no spontāniem pirkumiem. Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, tikšanās un ballītes. Neformālā pasākumā varat satikt cilvēku, kam vēlāk būs nozīme jūsu dzīvē. Uzklausiet un respektējiet autoritātes.