Sliktais posms beidzies, marta astroloģiskās prognozes vieglākas un tīkamākas

© Scanpix/AFP

Guna Kārkliņa, žurnāla Praktiskā Astroloģija galvenā redaktore, sertificēta astroloģe atzīst- martā planētu stāvokļi, salīdzinot ar abiem iepriekšējiem mēnešiem un pērnā gada nogali, uzlabojas. Parādās astroloģiskās kombinācijas, kas ir labvēlīgākas dažādiem saimnieciskiem pasākumiem.

Marta lielāko daļu Saulīte vēl atradīsies mierīgajā, jūtīgajā un romantiskajā Zivju zodiaka zīmē, par kuru mēdz teikt – Zivis, ejot cauri visam zodiaka zīmju aplim, paņēmušas no katras zīmes sev pa kādai krāsai un tādējādi ir visdaudzkrāsainākās. Tā nu zodiaka ceļu gada garumā Saule būs izdzīvojusi, un tas jāsāk atkal no jauna. 20. martā plkst. 18.57 sāksies Auna zodiaka zīmes laiks, un tas ir arī oficiālais pavasara sākums.

Saimniekošana veiksmīgāka

Pirmais fakts, ko gribas pieminēt, ir lielā labvēļa, veiksmes un saimniekotāju aizgādņa Jupitera atgriešanās normālā stāvoklī. No iepriekšējā gada nogales līdz 5. martam tas ieņem tā dēvēto retrogrādo jeb atpakaļejošo stāvokli. Pie šādas pozīcijas astroloģiski palielinās utopisko plānu, negausības, pārspīlējumu un pārmērīgu ambīciju riski. Kā spilgtu nesenās pagātnes piemēru var minēt kādreizējā premjera Kalvīša «treknos gadus», kad cilvēki bezsakarā ņēma kredītus, pirka lielas mājas un lielas mašīnas, kaut arī patiesībā daudzi to nemaz nevarēja atļauties. Galarezultātā tas beidzās ar krīzi, atgādinājis arī žurnāls Praktiskā Astroloģija. Tagad Jupiters atgriežas dabiskajā gaitā un veido vairāk pozitīvu kombināciju, kas ir veiksmīgas saimniekošanai.

Auglīgāks laiks, kad var uzsākt kādus jaunus darbus, ir augošā Mēness dienas, kad Zemes pavadonis atrodas tā dēvētajās saimnieciskajās zodiaka zīmēs Vērsī, Vēzī, Jaunavā, kas ir 4.–6. martā, 9.–11. martā, 14.–16. martā.

Naudas planēta Venera mēneša sākumā atradīsies Mežāža zodiaka zīmē, kas finanšu tēmai piešķir nopietnību un stabilitāti, bet 6. martā pāries Ūdensvīrā, kas prasa elastīgāku un kreatīvāku pieeju. Vinnēs tie, kam netrūks ideju.

Atbildīga attieksme

No 1. marta planēta Saturns ieņem nelabvēlīgu, tā dēvēto retrogrādo jeb atpakaļejošo stāvokli. Šādā periodā atkal un atkal var nākties atgriezties pie vecām tēmām. Tas ir nopietnu notikumu izvērtēšanas laiks, kurā no katra tiek prasīts paraudzīties uz sevi no malas, novērtēt savu atbildības, godīguma un spēju līmeni.

Retrogrādā Saturna laikā var sarežģīties ar būvniecību, valsts pārvaldi un likumdošanu saistīti jautājumi.

Minētajā stāvoklī planēta atradīsies līdz 21. jūlijam.

Mīlestībā vairāk radošuma

Astroloģijā katrai planētai ir vairākas pārraudzības un atbildības jomas, un Veneru mēs aplūkojam arī kā mīlestības un skaistuma planētu. Ja mēneša sākumā attiecībā uz sirdslietām daudzi būs nopietni, varbūt pat mazliet sasaistīti un mēģinās sevi likt kaut kādos pašu iedomātos rāmjos, tad no 6. marta ļaudis kļūs radošāki un emocijas dzirkstošākas.

Cilvēki, kas piedzims šajā periodā, sirdslietās tieksies pēc krāsainības, viņi būs apveltīti ar šarmu, labu gaumi un skaistuma izjūtu. Viņiem būs svarīgi, lai attiecībās neiezogas garlaicība un rutīna.

Valstiskas tēmas

Latvijas valsts horoskopā marta pirmās trīs nedēļas iezīmējas kā nemierīgs periods, kad jārisina tautai svarīgi jautājumi. Taču pašiem lēmējiem, īsti nav skaidrības, ko un kā darīt. Līdz ar to, iespējams, lēmumi mainīsies. Periods nav labs ar energoresursiem saistītu jautājumu risināšanai, toties var kārtot ārlietas, nodokļu un speciālo dienestu jautājumus.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais