Labdarības pasākumā vāc ziedojumus Bērnu slimnīcai

Berga bazārā līdzās ierastajam zemnieku un amatnieku tirdziņam 12. decembrī notika kustības Lielie Bērnu slimnīcai organizēts labdarības pasākums, kurā savāca 2000 latu.

Tirdziņa noslēguma izsolē varēja iegādāties futbola bumbu ar Latvijas izlases futbolista Māra Verpakovska parakstu, hokeja nūju ar leģendārā latviešu vārtsarga Artūra Irbes parakstu, kā arī citas lietas, ziņo LETA.

Līdzekļus vāc, jo slimnīcas teritorijā nepieciešams atjaunot Vecāku māju, tai trūkst 50 000 latu, vajadzīgs remonts arī Infekcijas slimību nodaļā, slimo bērnu māmiņām jāsarūpē īpašas gultas un dažādas mēbeles, jāpapildina finanšu rezerves fonds ārkārtas gadījumiem. Kustība Lielie Bērnu slimnīcai ir internetā radusies sabiedriska iniciatīva ar mērķi palīdzēt Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais