Mājās ierodas skeletona komanda ar olimpisko vicečempionu Martinu Dukuru

© Scanpix/AFP

Šovakar Latvijā no Soču olimpiskajām spēlēm atgriežas Latvijas skeletona komanda un Olimpiādes vicečempions Martins Dukurs.

Sportistu sagaidīšana notiks starptautiskajā lidostā "Rīga" plkst.21, C terminālī.

Kā ziņots, piektdien un sestdien notikušajās sacensībās pie uzvaras tika krievu sportists Aleksandrs Tretjakovs, bet latvieši Martins un Tomass Dukuri izcīnīja tādas pat vietas kā pirms četriem gadiem Vankūverā - otro un ceturto.

Kopā ar sudraba medaļnieku Latvijā atgriezīsies visa skeletona komanda - Tomass Dukurs un Lelde Priedulēna, kā arī treneri Dainis Dukurs, Mihails Arhipovs un Mareks Mezencevs.

Tāpat kopā ar skeletonistiem Latvijā atgriezīsies arī distanču slēpotāja Inga Dauškāne un ātrslidotāja Haralds Silova treneris Edvīns Silovs. Viņu ierašanās starptautiskajā lidostā "Rīga" ir plānota plkst.21.10 ar reisu no Minskas.

Kā ziņots, šī jau ir Latvijas veiksmīgākā ziemas Olimpiāde. Iepriekš Vankūverā tika izcīnītas divas sudraba medaļas, to skaitā arī M.Dukuram, bet Sočos jau iegūts viens sudrabs un divas bronzas.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.