Nākamceturtdien tiks atcelts elektrovilciens Rīga-Skrīveri

© f64

Nākamnedēļ, 20.februārī, posmā Šķirotava-Salaspils paredzēto kontakttīkla remontdarbu laikā visā maršrutā tiks atcelti elektrovilcieni Rīga-Skrīveri, informē AS "Pasažieru vilciens".

Tiks atcelts elektrovilciens Rīga-Skrīveri ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.12.07 un elektrovilciens Skrīveri-Rīga ar atiešanas laiku no Skrīveriem plkst.14.21. Saistībā ar šo vilcienu atcelšanu nekursēs arī autobusi Skrīveri-Aizkraukle ar atiešanas laiku no Skrīveriem plkst.13.50 un Aizkraukle-Skrīveri ar atiešanas laiku no Aizkraukles plkst.13.35.

Līdz Skrīveriem un Aizkrauklei pasažieri varēs nokļūt, braucot ar iepriekšējo vilcienu Rīga-Lielvārde ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.10.55 vai nākamo - Rīga-Lielvārde - ar atiešanas laiku no Lielvārdes plkst.13.36.

Pēc vilciena Rīga-Lielvārde ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.10.55 pienākšanas no Lielvārdes stacijas laukuma plkst.12.30 aties autobuss Lielvārde-Aizkraukle, kurš laukumā pie Aizkraukles stacijas pienāks plkst.13.29.

Savukārt pēc vilciena Rīga-Lielvārde ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.13.36 pienākšanas pasažieri Lielvārdes stacijas laukumā varēs pārsēsties autobusā Lielvārde-Aizkraukle ar atiešanas laiku no Lielvārdes plkst.14.44. Autobuss laukumā pie Aizkraukles stacijas pienāks plkst.15.43.

No Aizkraukles stacijas līdz Lielvārdei uz vilcieniem Lielvārde-Rīga ar atiešanas laiku no Lielvārdes plkst.12.51 un Lielvārde-Rīga ar atiešanas laiku no Lielvārdes plkst.15.26 pasažierus aizvedīs autobusi Aizkraukle-Lielvārde.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.