Latvijas Sarkanais Krusts šodien un rīt aicina ziedot dāvaniņas, ko saņems veci un vientuļi cilvēki

Šodien un rīt veikalā "IKI", kurš atrodas Mūkusalas ielā, Latvijas Sarkanajam Krustam (LSK) varēs ziedot Ziemassvētku dāvaniņas, kuras vēlāk saņems veci un vientuļi cilvēki, ģimenes ar ierobežotiem līdzekļiem, bērni ar īpašām vajadzībām un represētie.

Dāvanu pieņemšanas punkts "IKI" veikalā šodien darbosies no plkst.11 līdz 17, savukārt svētdien, 13.decembrī, no plkst.11 līdz 15. Veikalā tāpat darbosies radošās darbnīcas bērniem, savukārt svētku noskaņas radīšanai uzstāsies vairākas mūzikas grupas.

"IKI" mārketinga vadītāja Indra Svikle aicina iedzīvotājus uzņemties Ziemassvētku vecīšu lomu, apdāvinot arī kādu, kas svētkos, iespējams, jūtas vientuļš vai skumjš. Akcijā varēs ziedot piparkūkas, siltas vilnas zeķes vai šalli, medu veselības stiprināšanai, mandarīnus un citas veltes.

LSK Pārdaugavas komitejas izpilddirektore Ailita Daugule stāsta, ka organizācijas mērķis ir šajā iniciatīvā iesaistīt pēc iespējas lielāku cilvēku skaitu. Maznodrošināto skaits Latvijā nemitīgi pieaug, un mūsu vidū ir cilvēki, kuriem ļoti nepieciešama gan materiāla palīdzība, gan sirds siltums, skaidro Daugule.

LSK Ziemassvētku dāvanu pieņemšanas punkts šajā veikalā darbosies arī nākamajā nedēļas nogalē.