Rīgā nenoskaidrota automašīna notriec bērnu

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca bērnu un aizbrauca no notikuma vietas.

Bērns ar galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā.Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Brīvības gatvē pie kāda tirdzniecības centra pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 2001.gadā dzimušu zēnu un aizbrauca no notikuma vietas.

Savukārt Rīgā, Lutriņu ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1978.gadā dzimušu vīrieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietušais ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Gustava Zemgala gatvē, automašīna "Audi" notrieca gājēju, 1964.gadā dzimušu sievieti, kura šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Cietusī ar politraumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurā cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši piecus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Trīs no tiem bija autovadītāji un divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais