Strenču novadā, apgāžoties automašīnai, cietuši trīs cilvēki

Vakar Strenču novadā, apgāžoties vieglajai automašīnai, cietuši trīs cilvēki.Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Plāņu pagastā pie kādas privātmājas 1989.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Audi A4", nobrauca no ceļa un apgāzās.

Ar dažādām traumām slimnīcā tika nogādāta automašīnas pasažiere - 1986.gadā dzimusi sieviete. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta arī automašīnas vadītāja un pasažiere - 1983.gadā dzimusi sieviete. Abas sievietes pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no slimnīcas palaistas mājās.

Savukārt autoceļa Murjāņi-Sējas 8.kilometrā automašīna "Volkswagen", kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis, uz ceļa apgāzās. Ar dažādām traumām slimnīcā tika nogādāts transportlīdzekļa vadītāj, kurš bija alkohola reibumā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši četrus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Trīs no tiem bija autovadītāji un viens - velosipēdists. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēts viens autovadītājs.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais