Liepājā no braucoša tramvaja izkritis bērns

Vakar Liepājā no braucoša tramvaja izkritis 11 gadus vecs zēns.Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Krišjāņa Valdemāra ielā, posmā starp Ložu un Jūrmalas ielu, no braucoša tramvaja pa aizmugures durvīm izkrita 2003.gadā dzimis zēns.

Cietušais bērns ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji un divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) resoriskajā pārbaudē izvērtē informāciju par iespējamiem likumpārkāpumiem, kas varētu būt saistīti ar Zemkopības ministrijas (ZM) īstenoto elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidi, aģentūra LETA uzzināja birojā.