Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Latvijā

Rīga 2014: daudzviet ierobežos satiksmi

© Rīga 2014

Šodien, "Rīga 2014" Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas pasākumu laikā pilsētā gaidāmai ievērojami satiksmes ierobežojumi, tostarp visu diennakti būs slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi minētajā ielas posmā tiks ieviesti jau no piektdienas, 17.janvāra, plkst.20.

Šodien no plkst. 18.30 līdz 19.15. nepieciešamības gadījumā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz visa Akmens tilta, izņemot sabiedrisko transportu.

Sestdien, 18.janvārī, no plkst.11.30 līdz 16 transportlīdzekļu satiksme tiks slēgta arī Krišjāņa Barona ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Raiņa bulvārim, izņemot sabiedrisko transportu, pagriezienā pa labi no Elizabetes ielas, virzienā uz Krišjāņa Barona ielu, Merķeļa ielas posmā no Marijas ielas līdz Brīvības ielai, izņemot sabiedrisko transportu posmā no Marijas ielas līdz Inženieru ielai, kā arī Alfrēda Kalniņa ielā.

Satiksme tiks slēgta arī Raiņa bulvāra posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Brīvības bulvārī no Raiņa bulvāra līdz Merķeļa ielai, Brīvības bulvārī no Kalpaka bulvāra līdz Raiņa bulvārim, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Smilšu ielas līdz Kaļķu ielai, Aspazijas bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai.

Tāpat satiksme tiks slēgta arī Uzvaras bulvāra posmā no Raņķa dambja līdz Akmens tiltam un Akmens tilts līdz 11.novembra krastmalai centra virzienā, Mūkusalas ielas uzbrauktuvē uz Akmens tilta, Valguma iela posmā no Akmens ielas līdz Uzvaras bulvārim, kā arī Kaļķu ielas posmā no 11. novembra krastmalas līdz Šķūņu ielai.

Lielākā daļa šo ierobežojumu neattieksies uz sabiedrisko transportu.

Nepieciešamības gadījumā no plkst. 18.30 līdz 20.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, izņemot sabiedrisko transportu, arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Smilšu ielas līdz Kaļķu ielai un Aspazijas bulvāra posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai.