Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums; trīs cilvēki gājuši bojā

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, 12 negadījumos cieta cilvēki un trīs cilvēki gāja bojā.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka Rīgas reģionā reģistrēti 32 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņās avārijās cieta cilvēki.

Vakar ap plkst.7.40 Rīgā, Lokomotīves ielā, 1965.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Audi", notrieca gājēju, 1978.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar diagnozi politrauma nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.16.25 Valmierā, Rīgas ielā, 1959.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Golf", uz gājēju pārejas notrieca 1939.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar diagnozi politrauma nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.13.10 autoceļa Rīga-Liepāja 6.kilometrā 1965.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Scania" ar piekabi, nobrauca no ceļa un apgāzās. Automašīnas vadītājs, kurš bija 3,55 promiļu alkohola reibumā, ar ribu lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Vakar autoceļa Bārta-Kalēti-Gramzda 5.kilometrā 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel Omega" ar Lietuvas valsts numuru, nobrauca no ceļa, automašīna apgāzās un ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira automašīnas vadītājs un pasažieri - 1966.gadā dzimis vīrietis un 1989.gadā dzimis vīrietis.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais