Daugavpilī nenoskaidrota automašīna notriec bērnu

Vakar Daugavpilī pagaidām nenoskaidrota automašīna notriekusi deviņus gadus vecu zēnu un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Tukuma ielā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 2004.gadā dzimušu zēnu, kurš šķērsoja brauktuvi ārpus gājēju pārejas. Automašīna aizbrauca no notikuma vietas. Cietušais nogādāts slimnīcā, kur ārsti viņam konstatēja nobrāzumus un sasitumus.

Savukārt Liepājā, Dzērves ielā, 1993.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo S60", novērsās no automašīnas vadības, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur ietriecās stāvošā automašīnā "Chrysler Grand Voyager", kura pēc trieciena uzripoja žogam un elektrības sadales skapim. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas "Volvo" pasažieri - 1997.gadā dzimusi jauniete un 1994.gadā dzimis vīrietis.

LETA jau ziņoja, ka Ogres novadā, autoceļa Rīga-Daugavpils 43.kilometrā, sadūrās kravas automašīna "Scania" un vieglā automašīna "Audi". No gūtajām traumām notikuma vietā nomira "Audi" vadītājs - 1965.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji un četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais