Rokdarbnieku tirdziņš raisa lielu interesi

© F64 Photo Agency

Līdz šīs nedēļas beigām rīdziniekiem un Rīgas viesiem durvis vēris tradīcijām bagātais Ziemassvētku tirdziņš, kur iespējams iegādāties cilvēku ar invaliditāti un senioru darinājumus.

Krišjāņa Barona ielā 107, Daugavas sporta nama otrajā stāvā, dažādu amatu meistari piedāvā adītus cimdus un zeķes, šalles, pašdarinātas Ziemassvētku kartītes un dekorācijas, piparkūkas, zāļu tējas, pinumus, tamborējumus, austas segas, rotaļlietas. Piedalās 40 amatnieku un rokdarbnieku no Jēkabpils, Talsiem, Dobeles, Olaines, Kokneses, Rīgas un citām Latvijas vietām. Tirdziņš darbosies līdz 22. decembrim no pulksten 9 līdz 19. Tam ir ļoti sena vēsture, tas tiek rīkots jau vairāk nekā 15 gadus, pateicoties bijušā Daugavas sporta nama direktora Jāņa Misas iniciatīvai 1988. gadā. Sākotnēji tirdziņš darbojās bez īpašas reklāmas, taču pēdējos gados, pateicoties sociālajiem tīkliem, kur cilvēki viens otram izsūta aicinājumus apmeklēt tirdziņu, tas ir kļuvis ļoti populārs.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.