Smaga autoavārija uz Daugavpils šosejas; gājis bojā viens cilvēks

Šorīt Ogres novadā uz Daugavpils šosejas trīs automašīnu sadursmē gājis bojā šoferis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Negadījums notika ap plkst.7.37 šosejas 43.kilometrā pie Ciemupes. Policija noskaidrojusi, ka pagaidām nezināmu iemeslu dēļ kravas automašīnas "Scania" vadītājs netika galā ar vadību un viņa vadītais spēkrats sadurās ar divām vieglajām automašīnām "Volkswagen" un "Audi".

Negadījumā gāja bojā "Audi" vadītājs.

Patlaban satiksme notikuma vietā ir daļēji atjaunota.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, negadījumā bojāgājušais ir 45 gadus vecs vīrietis un viņš miris līdz mediķu ierašanās brīdim.

NMPD brigādes mediķi ziņojuši, ka negadījumā iesaistītas divas automašīnas. Kravas automašīnas šoferim - aptuvenu 45 gadus vecam vīrietim - traumas netika konstatētas.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais