Rīgā automašīna notriec gājēju un aizbrauc no notikuma vietas

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Andreja Saharova ielā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 1956.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Automašīna aizbrauca no notikuma vietas.

Savukārt Rīgā, Dzelzavas ielā, automašīna "Audi", uz gājēju pārejas notrieca 1944.gadā dzimušu sievieti. Cietusī gājēja ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Valdeķu ielā, automašīna "Volvo" uz gājēju pārejas notrieca 1954.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 17 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, 12 no tiem bija autovadītāji un pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un viens velosipēdists.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais