Rīgā avārijā cietuši trīs cilvēki

Vakar Rīgā kravas un vieglās automašīnas sadursmē cietuši trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Kārļa Ulmaņa gatvē kravas automašīna "MAN" ar puspiekabi sadūrās ar priekšā braucošo automašīnu "Toyota". Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas pasažieri - 1994.gadā dzimis vīrietis, 1996.gadā dzimusi jauniete un 1975.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Rīgā, Skolas ielā, automašīna "VW" notrieca gājēju, 1940.gadā dzimušu sievieti, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, seši no tiem bija autovadītāji un pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci autovadītāji.

Latvijā

Nodokļu reformas un grūtās budžeta situācijas dēļ no nākamā gada netiks ieviestas izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanā, intervijā aģentūrai LETA atzina viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Svarīgākais