Rīgā notiek Ziemassvētku labdarības tirdziņš

Šodien Starptautiskais sieviešu klubs Rīgā sadarbībā ar ārvalstu vēstniecībām rīko Ziemassvētku labdarības tirdziņu, kurā varēs apmeklēt vairāk nekā 25 vēstniecību sagatavotos dāvanu stendus, baudot dažādu valstu nacionālo virtuvi un piedaloties aizraujošā labdarības izsolē.

Labdarības tirdziņš notiks no plkst.11 līdz 16 Rīgas domes telpās, Rātslaukumā.

Organizatori uzskata, ka tirdziņš ir lieliska iespēja jau laikus iegādāties saviem mīļajiem neparastas un pārsteidzošas Ziemassvētku dāvanas - gan paštaisītus ēdienus un rotaslietas, interjera lietas, gan kādai valstij tipiskas Ziemassvētku dāvanas, piemēram, no Korejas vai Ķīnas, Skandināvijas valstīm, Turcijas, Lietuvas.

"Ziemassvētku labdarības tirdziņš ir neatņemama tradīcija mūsu kluba dāmām, kura organizēšanā visas iesaistāmies ar lielu prieku un mīlestību. Mēs esam gandarītas, ka ar savu darbu, vēstniecību atbalstu un visu apmeklētāju atsaucību mēs spējam iegūt līdzekļus, ko varam veltīt labdarībai," norāda Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba prezidente Ina Forande.

Pagājušā gada tirdziņā izdevies iegūt vairāk nekā 20 000 latu, kas šogad ziedoti 14 organizācijām visā Latvijā, nodrošinot tās ar elementārām ikdienā nepieciešamām lietām, pārsteidzot un iepriecinot bērnus, jaunās māmiņas un tos, kuriem klājas grūti, atzīmē Forande.

Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992.gadā. Pašlaik klubā darbojas vairāk nekā 110 sieviešu no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā.

Svarīgākais