"Maxima" pēc traģēdijas mainīs uzņēmuma saukli

© F64 Photo Agency

Pēc traģēdijas Zolitūde mazumtirdzniecības kompānija "Maxima Latvija" mainīs uzņēmuma saukli, šodien preses konferencē apstiprināja veikalu ķēdes "Maxima" īpašnieka - holdinga "Vilniaus prekyba" - akcionārs Igns Staškevičs.

Viņš norādīja, ka pēc traģēdijas mainīt zīmolu nebūs nekādas jēgas, jo cilvēki tāpat atcerēsies iepriekšējo zīmolu vēl ilgi pēc tā maiņas. Tāpēc, viņaprāt, būtu jāmaina sauklis.

Tiesa, kad un kurā brīdī notiks saukļa maiņa, Staškevičs nevarēja pateikt. Tāpat viņš nevarēja pateikt, kāds varētu būt jaunais sauklis.

"Maxima Latvija" sauklis patlaban ir "Par visu padomāts!".

Kā ziņots, Staškevičs vada "Vilniaus prekyba" izveidoto krīzes vadības grupu, kas koordinēs palīdzības sniegšanu Zolitūdes traģēdijā cietušajiem, saziņu ar iesaistītajām valsts institūcijām, kā arī informācijas sniegšanu sabiedrībai.

Kā ziņots, 21.novembrī, iebrūkot lielveikala "Maxima" griestiem, Zolitūdē bojā gāja 54 cilvēki, bet vairāki desmiti guvuši smagus savainojumus. Dzīvību zaudēja arī trīs ugunsdzēsēji.

Kopumā slimnīcās bija vērsušies 39 cilvēki, no tiem 29 pacientus slimnīcās nogādāja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, bet desmit pēc palīdzības vērsās paši.

Zolitūdes traģēdija ir lielākā Latvijā kopš neatkarības atjaunošanas.

Svarīgākais