Igaunijas pilsētā nostiprina "Maxima" jumtu

Uzņēmums "Maxima Eesti" nolēmis Veru pilsētā nostiprināt veikala "Maxima" jumta metāla konstrukciju savienojošo mezglu, kurā atbilstoši ekspertu teiktajam varētu būt defekti, pirmdien pavēstīja uzņēmuma preses sekretāre Ti Lehtmē.

Veikals uz remontdarbu veikšanas laiku slēgts. Brīvdienās uzņēmuma "Telora-E" būvniecības eksperti veica Veru veikala "Maxima" jumta apskati.

"Apsekošanā tika konstatēts, ka vienā no metāla konstrukciju savienojošajiem mezgliem varētu būt defekts. Tāpēc tika ieteikts veikt šīs konstrukcijas kontroli, rēķinoties, ka nākotnē ir iespējamas izmaiņas. Lai pilnībā garantētu darbinieku un klientu drošību, uzņēmums "Maxima Eesti" nolēma piesardzības dēļ uzreiz nostiprināt metāla konstrukciju mezglu un slēgt veikalu uz darbu veikšanas laiku," sacīja Lehtmē.

Atbilstoši provizoriskajām aplēsēm nepieciešamos darbus iespējams paveikt pirmdienas laikā. Veikala darbiniekiem pirmdien piešķirta apmaksāta brīvdiena.

Latvijā

Pagājušajā nedēļā uzzinājām, ar ko vainagojušās diskusijas par nodokļu reformu. Iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmes augs, taču pieaugs arī neapliekamais minimums un minimālā alga. Izmaiņas skars arī pensiju otro līmeni, bet galīgais lēmums vēl jāpieņem valdībai un Saeimai. “Kantar TNS” aptaujā TV3 raidījumā "900 sekundes" noskaidrots sabiedrības viedoklis par valdības darbu pie nodokļu reformas.

Svarīgākais