"Arēnā Rīga" notiks traģēdijas upuriem veltīts labdarības koncerts "Cerību un spēku meklējot"

Pieminot 21.novembra traģēdiju Zolitūdē, šovakar plkst.21 "Arēnā Rīga" notiks labdarības vakars "Cerību un spēku meklējot", aģentūru LETA informēja koncerta rīkotāju pārstāve Marta Zandersone.

Koncertu varēs vērot arī TV3, LNT un TV5. Koncerta laikā ikviens tiks aicināts ziedot, un visi līdzekļi, tostarp tie, kas iegūti par koncerta biļetēm, tiks ziedoti 21.novembra traģēdijā cietušajiem.

Pieminot bojāgājušos un cietušos, uzstāsies Lauris Reiniks, Aija Andrejeva ar Kārli Lāci, Ieva Kerēvica, Marts Kristians Kalniņš, Olga Rajecka, grupas "Astro’n’out", "Musiqq" un daudzi citi.

Latvijā

Valsts drošības dienests pabeidzis izmeklēšanu esošajos kriminālprocesos par prettiesisku darbību Ukrainā, karojot Krievijas pusē. Prokuratūra tiesai nosūtījusi 6 lietas, bet vairākās apturētas, jo, piemēram, persona ir meklēšanā un nav iespējams uzrādīt apsūdzību, Viena no lietām, kas šī iemesla dēļ apturēta ir pret Ilijasu Mahamajevu. Par karošanu Krievijas pusē viņam plāno atņemt Latvijas pilsonību, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums “de facto”, atsaucoties uz iekšlietu ministra Rihards Kozlovska teikto (JV).

Svarīgākais