Jelgavā no slimnīcas bēniņiem izlec ārste

Pa Jelgavas slimnīcas bēniņu logu, kas atrodas septiņu stāvu augstumā, pagājušās nedēļas nogalē izlēkusi slimnīcas ārste, ziņo portāls ZZ.lv.

Portāla ZZ.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka Ķirurģijas nodaļas dežūrārste studē rezidentūrā un Jelgavas slimnīcā strādā kopš vasaras. Pēc negadījuma jaunā ārste ir izdzīvojusi un ievietota slimnīcas Intensīvās terapijas nodaļā.

Jelgavas slimnīcas vadītāja vietniece ārstniecības jautājumos Solveiga Ābola apstiprina informāciju, ka piektdien no slimnīcas augšstāva izkritusi slimnīcas darbiniece. "Cietušās traumas ir ļoti smagas, kas ir pašsaprotami pēc tāda kritiena – tie ir gan iekšējo orgānu bojājumi, gan lūzumi, kā arī citas traumas. Pagaidām viņa ārstējas pie mums intensīvajā terapijā," saka S. Ābola.

Nav zināmi arī cietušās rīcības motīvi.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka cietusī ir dzimusi 1983.gadā. Notikums reģistrēts piektdien pulksten 11.25. Policija sākusi kriminālprocesu par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais