Vairāki restorāni piedāvā segt daļu no Zolitūdes traģēdijā bojāgājušo bēru mielasta izmaksām

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija informējusi Rīgas Sociālo dienestu, ka saistībā ar 21.novembra Zolitūdes traģēdiju vairāki restorāni piedāvā sniegt atbalstu bojāgājušo ģimenēm un nodrošināt bēru mielastu, sedzot daļu vai lielāko daļu no mielasta izmaksām.

Restorānā "Čarlstons", Rīgā, Blaumaņa ielā 38/40, par bēru mielastu var sazināties ar Karīnu Krivadi pa mobilo tālruni 29255837, restorānā Burkāns", Rīgā, 11.novembra krastmalā 9, par pieejamo atbalstu var zvanīt restorāna vadītājai Inesei Vīcupai pa tālruni 67223532.

Bēru mielasta organizēšanā atbalstu piedāvās arī AS "Lido", kur šajos jautājumos atbildīgā persona ir Nora Grase, ar kuru iespējams sazināties pa e-pastu "nora.grase@lido.lv", vai Antra Bergmane, kuras tālruņa numurs ir 29253960, e-pasts - "antra.bergmane@lido.lv".

Bojāgājušo piederīgajiem pretimnākšanu gatavs izrādīt arī viesnīcas "Monika Centrum Hotels" restorāns "Sokrats", Rīgā, Elizabetes ielā 21. Restorāna vadītājs ir Ruslans Jamčinskis, viņa tālruņa numurs ir 28660661, e-pasts - "ruslans.jamcinskis@centrumhotels.com".

Mielasta rīkošanā atbalstu gatavs sniegt arī viesnīcas "Avalon Hotel" restorāns Rīgā, 13.janvāra ielā 19, - atbildīgā persona ir Una Pilmane, kuras tālrunis ir 25806981, e-pasts - "marketing@hotelavalon.eu".

Līdzīgu piedāvājumu izteicis viesnīcas "Karavella hotel" restorāns "Colombo", Rīgā, Katrīnas dambī 27. Restorāna vadītājs Eduards Bogdanovs sazvanāms pa tālruni 22050522, tāpat viņam iespējams rakstīt e-pastu uz adresi "restaurant@hotelkaravella.lv".

Šādu atsaucību paudis arī restorāns "Neptūns" Jūrmalā, Jaunķemeru ceļā 1. Restorāna vadītāja ir Dace Dinsdorfa, viņas tālruņa numurs - 26189267, e-pasts - "dace@restoransneptuns.lv".

Kā ziņots, Zolitūdē 21.novembra vakarā sabrukušā lielveikala "Maxima" drupās atrasti 54 bojāgājušie, tostarp dzīvības zaudēja arī trīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta glābēji. Vairāk nekā 30 nelaimē guvuši ievainojumus.

Zolitūdes traģēdija ir lielākā Latvijā kopš neatkarības atjaunošanas. Kā ziņots, 2007.gada 23.februārī pansionātā "Reģi" notika plašs ugunsgrēks, ko izraisīja īssavienojums elektroinstalācijā. Ugunsgrēkā gāja bojā 26 pansionāta klienti.

Svarīgākais