Uzņēmums "Grand Credit" atbalstīs "Maxima" traģēdijā cietušos

© Scanpix

Uzņēmums SIA Grand Credit paziņo par savu gatavību sniegt atbalstu cietušajiem glābējiem, kas piedalījās tirdzniecības centra Maxima traģēdijā

Pienākumu izpildē ir cietuši vairāki VUGD darbinieki.

Kompānija Grand credit izsaka gatavību sniegt atbalstu cietušo glābēju rehabilitācijā.

„Tikai sniedzot atbalstu grūtā brīdī, mēs varam pārdzīvot traģēdiju kopā, kura ir ienākusi daudzās mūsu ģimenēs... Mums īpašu uzmanību izsauc Rīgas Reģiona pirmās nodaļas glābēja, Stanistala Turoksa, stāvoklis” saka, Maksims Mališko, Grand Credit valdes loceklis.

Stanislavs Turoks, atbraucot pirmajā glābēja brigādē, veica cietušo glābšanas darbus. Otrā konstrukciju nogrušanas laikā, Staņislavs pats nokļuva zem nogruvuma, gūstot traumu, tomēr varēja patstāvīgi izkļūt no nogruvuma. Tomēr, neskatoties uz gūtām traumām, Staņislavs turpināja palīdzēt cietušo glābšanas darbos. Vēlāk ārsti Staņislavam konstatēja muguras traumu, un tas tika nogādāts slimnīcā, kur apskates laikā Staņislava tika konstatēts mugurkaula lūzums. Staņislava stāvoklis ir stabils, bet pilnīgai izveseļošanās ir nepieciešams veikt mugurkaula operāciju, kas ir ieplānota uz nākamās nedēļas sākumu. Pēc operācijas Staņislavam būs jāiziet ilgs rehabilitācijas kurss.

Mēs esam gatavi sniegt atbalstu Staņislavam Turokam, tāpēc ka mēs noliecamies glābēju priekšā, kuri riskējot ar savu dzīvību un veselību, veica cietušo glābšanas darbus."

Svarīgākais