Atceļ nedēļas nogalē plānotos akcijas "Eņģeļi pār Latviju" pasākumus

Saistībā ar lielveikalā "Maxima" notikušo traģēdiju atcelti nedēļas nogalē plānotie labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" pasākumi, aģentūru LETA informēja "Ziedot.lv" fonda komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Atceltas "Eņģeļu ekspreša" vizītes Cēsīs, Rūjienā, Valmierā un Smiltenē. Tomēr "Ziedot.lv" sola, ka ekspresis šajās pilsētās viesosies, tikai citā laikā.

Akcijas organizatori "Ziedot.lv" un "Swedbank" izsaka līdzjūtību traģēdijā bojāgājušo ģimenēm un tuviniekiem, un visiem cietušajiem novēl drīzu atveseļošanos.

Jau ziņots, ka ceturtdienas vakarā, darba dienas noslēgumā, daļēji sabrūkot lielveikalam "Maxima" Rīgā, Zolitūdes mikrorajonā, gājuši bojā vairāk nekā 40 cilvēki.

Latvijā

No 4.novembra līdz 4.decembrim lauksaimnieki, kooperatīvi un zinātniskās institūcijas varēs pieteikties 79,748 miljonu eiro atbalstam vairākos pasākumos saimniecību vai uzņēmumu izaugsmes veicināšanai, energoefektivitātes palielināšanai, biodrošības pasākumu ieviešanai un citām aktivitātēm, liecina Lauku atbalsta dienesta (LAD) publiskotā informācija.

Svarīgākais