Lietuvas Seima priekšsēdētāja izsaka līdzjūtību Latvijas tautai

Šodien Latvijas vēstnieks Lietuvā Mārtiņš Virsis tikās ar Lietuvas Seima priekšsēdētāju Loretu Graužiņieni, un tikšanās laikā Seima priekšsēdētāja vēstniekam izteica visdziļāko līdzjūtību saistībā ar traģisko notikumu Rīgā, "Maxima" tirdzniecībā centrā Zolitūdē.

Kā aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijas preses centrā, Lietuvas Seima priekšsēdētāja Seima un visas Lietuvas tautas vārdā lūdza nodot līdzjūtības apliecinājumus Latvijas Saeimas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai (V) un bojāgājušo un ievainoto tuviniekiem.

Tikšanās laikā vēstnieks ar Seima priekšsēdētāju pārrunāja arī jautājumus par Latvijas un Lietuvas starpparlamentāro sadarbību, tajā skaitā tuvojošos Baltijas Asambleju Rīgā, kā arī Lietuvas prezidentūru ES Padomē un Latvijas gatavošanos prezidentūrai 2015.gada pirmajā pusē.

Kā ziņots, jaunākā informācija liecina, ka sabrukušā lielveikala drupās atrasti 32 bojāgājušie, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas preses pārstāve Sigita Pildava.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka līdz plkst.10 apkopotā informācija liecina, ka no negadījuma vietas kopumā bija hospitalizēti 28 cilvēki, bet septiņiem cilvēkiem medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

Svarīgākais