Slimnīcās no lielveikala "Maxima" Zolitūdē nogādāti 30 cietušie

Negadījumā, kas šovakar notika Zolitūdē, lielveikalā "Maxima", cietuši vairāki desmiti cilvēku, no kuriem slimnīcās nogādāti 22.

Pēc jaunākās informācijas, hospitalizēti 22 nelaimē cietušie cilvēki, vairākiem palīdzība arī tika sniegta uz vietas, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Cilvēkiem ir konstatētas dažādas traumas, tostarp ļoti smagas, kā arī salīdzinoši vieglākas. Cietušie guvuši kaulu lūzumus, politraumas, galvas traumas u.c.

Cilvēki tiek nogādāti Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā, Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā, Rīgas 2.slimnīcā, kā arī Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā. Starp cietušajiem ir arī viens bērns, kurš nogādāts Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Lai uzzinātu par tuviniekiem, kuri, iespējams, cietuši šajā nelaimē un nogādāti slimnīcā, iedzīvotāji var zvanīt uz numuriem 67 337 813 un 25 617 442.

 Pēc jaunākās glābēju sniegtās informācijas.No drupām izglābta vēl viena sieviete un ugunsdzēsējs. Cietušo skaits apmēram 30, precīzi šobrīd grūti pateikt.

Svarīgākais