Jūrmalā izplatās baumas par maniaku, kurš griež nost cilvēkiem galvas; ļaudis panikā

Sestdien Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa darbinieki ir saņēmuši aptuveni 100 zvanus no satrauktiem iedzīvotājiem, kuri ir interesējušies par it kā notikušām slepkavībām Slokas un Kauguru mikrorajonos.

Izrādījās, ka iedzīvotāju vidū ir izplatījušās baumas par it kā esošu maniaku, kurš šajā nedēļas nogalē noslepkavojis vairākus cilvēkus, nogriežot tiem galvas.

Valsts policija ziņo, ka uztraukumam nav pamata un šīs baumas ir absolūti nepatiesas. Policija aicina iedzīvotājus būt mierīgiem un atgādinām, ka šādu zvanu dēļ tiek traucēts iecirkņa darbs un kādam, kuram nepieciešama reāla palīdzība, var nākties ilgāk gaidīt savienojumu ar dežurantu.

Policija atgādina, ka reāli pastāvošu draudu gadījumā likumsargi vienmēr informē iedzīvotājus ar masu mediju un sociālo tīklu starpniecību.

Latvijā

Latvijā plānotās izmaiņas nodokļos nav līdz galam pārdomātas, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts konkurētspējas komisijas priekšsēdētājs, Rīgas Ekonomikas augstskolas profesors un Vidzemes augstskolas padomes priekšsēdētājs Arnis Sauka.

Svarīgākais